Ferguson: Ez hatással lesz

Sir Alex Ferguson úgy gondolja, a 6-1-es, csúfos vereség pozitív hatással lesz csapatára és reméli, a játékosai visszatérnek bajnokhoz méltó formájukhoz a jövõ heti, Everton elleni összecsapásig.


"Ki kell heverd ez" - mondta Ferguson a vereség után. "A Manchester United történelmének csak egy újabb napja ez, amibõl magunkhoz térünk, ez nem kérdéses."

"De ez a vereség hatással lesz a játékosokra. Az öltözõben nagy szégyen van most, nagyon helyesen. Remélhetõleg ennek reakcióját jövõ héten meg fogjuk mutatni."

A Vörös Ördögök a mérkõzés korai szakaszában domináltak Roberto Mancini csapata ellen, de szerencsétlenségükre a 22. percben Balotelli révén gól szerzett a Manchester City. A gyõzelem nem állt távol a második félidõ kezdésekor sem, ám Jonny Evans piros lapja után nagyon nehéz volt pozitív eredményt elérni.

"Az elsõ 10 percben domináltuk a meccset, olykor brilliánsan játszottunk, így nehéz volt elhinni, hogy egy gólos hátrányba kerültünk. De visszaszerezhetõ volt. Viszont a kiállítás gyilkos ütés volt ránk."

 


"A játékos (Balotelli) nem birtokolta a labdát, de tény, Jonny rángatta a mezét, ezzel elegendõ indokot adott a játékvezetõnek, hogy kiállítsa õt. Ez gyilkos, igazán rossz ütés volt számunkra, mert a City nagyon védekezõ felfogással játszott."

A Vörös Ördögök változtattak és egy újabb embert tettek elõre, ezzel a merész kísérlettel próbáltak ismét olyan eredményt elérni, mely a múltban már többször sikerült nekik, ám ezt a vendég csapat könyörtelenül kihasználta.

"Folyamatosan támadtunk" - folytatta Fergie. "De idõnként a józan észnek is elõ kell jönni. Olyan tapasztalattal, ami a hátsó négyesünknek van, ezt már akkor fel kellett volna ismerni, amikor 4-1-re elmentek."

"A belsõ védõink olykor szélsõt játszottak szinte és sokszor ketten a három ellen játszottunk hátul, ami õrület és öngyilkosság volt."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!