Magabiztosak az Aldershotnál

Dean Holdsworth, az Aldershot Town menedzsere elismerte, hogy játékosai sokak számára ismeretlenek lesznek, ám maximális önbizalommal készülnek a Manchester United ellen.


A csak Lövések becenévre hallgató alakulat a Ligakupa eddigi összes fordulójában magasabb osztályban játszó ellenfelet gyõzött le, amelyért cserébe megadatott számukra, hogy kedden a negyedik fordulóban hazai pályán a sorozat négyeszeres gyõztesével csapjanak össze.

 

Azonban a csapat menedzsere, aki játékosként korábban a Wimbledon és a Bolton csatára volt, szerint nem zárható ki, hogy negyedosztályú alakulata meglepetést okoz a United szupersztárjainak az EBB Stadiumban.

 

"Mindenki részérõl fantasztikus siker, hogy az Aldershot Town a Manchester Uniteddel játszhat. Ez lenyûgözõ" - kezdte a 42 éves menedzser.

 

"Magabiztosan állunk hozzá a mérkõzéshez; tudjuk, hogy ha jó napunk van, akkor mire vagyunk képesek. Megvertük a West Hamet, aztán legyõztük a Rochdalet és a Carlislet is, három nagyszerû csapatot felettünk lévõ osztályokból, amely hatalmas eredmény. Mindent megfogunk próbálni, és szeretnénk minél jobban kiélvezni ezt a lehetõséget."

 

Az elsõ fordulóban az West Ham United felett az Upton Parkban aratott gyõzelmével felcsillant annak a reménye, hogy Holdsworth csapata bárki ellen meglepetést okozhat, azonban a fiatal edzõ szerint felkell szántaniuk a pályát, ha leakarják gyõzni a Unitedet, még akkor is, ha tisztában van vele, hogy Sir Alex Ferguson sok változtatást szokott az ilyen meccsekre eszközölni.

 

 

"Mindenki ismeri a kezdõcsapatukat, nemde? Szeretnénk tudni, hogy kikkel kell majd szembe néznünk, ezért körbe néztünk a tartalékjaik között, és elvégeztük a házifeladatot, hogy kikkel lehet számolni" - tette hozzá.

 

"Minden reményünk a Manchester United önelégültségében van. Õk úgy fognak hozzánk látogatni, hogy õk a mérkõzés egyértelmû esélyesei - ez számunkra hatalmas kihívás, hiszen esélytelennek vagyunk kikiáltva, de majd a mérkõzésen kiderül, kinek kedvez a szerencse."

 

"Ha jó napot fogunk ki, akkor nagyon jó csapatot tudunk alkotni, de tudom, hogy teljesítményünk legjavát kell nyújtanunk, ahhoz, hogy akár bármi keresnivalónk legyen a mérkõzésen. Ha ezt sikerül elhitetnem a játékosaimmal, és sikerül jól felkészítenem õket, akkor elvégeztem a munkámat."

 

Holdsworth még mindig újnak számít az edzõi szakmában, hiszen csak januárban vette át az Aldershot irányítását azt követõen, hogy a ligán kívüli Redbridge és Newport County edzõje volt, szóval az, hogy a brit futball legsikeresebb edzõjével küzdhet meg, nem kis kihívás számára.

 

"Szerintem ez egy hatalmas megtiszteltetés - nagyon keményen dolgoztunk. Azért vagyunk itt ebben a kupasorozatban, hogy minél messzebbre jussunk, és mostanra kivívtuk a jogot, hogy a Manchester Uniteddel mérkõzhessünk meg."

 

"Imádom ezt az érzést. Már alig várom, hogy láthassam õt (Sir Alex Fergusont). Találkoztam már vele néhányszor, játszottam már néhányszor a Man Utd ellen, nyertem is, gólt is szereztem."

 

"Nagyon élveztem azokat a pillanatokat, de szeretnék még többet belõle, és az csak még jobban éhessé tesz a sikerre, hogy mindezt a világ legnagyszerûbb menedzsere ellen érhetném el."


TEAMtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!