Ferguson mai tervei

Sir Alex Ferguson hasonló csapatot kíván pályára küldeni az Aldershot ellen, mint amilyet a legutóbbi Ligakupa fordulóban, a Leeds ellen is összeállított.


A tapasztalt és a fiatal játékosok megfelelõ elegyét fogja alkalmazni a United menedzsere a mai napon is, amikor Dean Holdsworth csapatával küzdenek meg.

"Jelenleg igen erõs csapatot kaptam" - mondta Fergie az MUTV-nek. "A Romániába elutazó 23-as keret mellé még csatlakozik Rio is, akit akkor pihentettünk, mert ezen a mérkõzésen is számoltunk vele. Így 24 játékosunk van, akik között ott van Michael Owen és Dimitar Berbatov, nekik szükségük van mérkõzésekre."

"Hasonló csapat lesz, mint a Leeds ellen is volt. Minden fiatal - akik az Elland Roadon szerepeltek - elutazott velünk."

 


"Fiatal játékosok felbukkannak és átveszik egyesek helyét. Ez újra és újra megtörtént ennél a klubnál, ezt tapasztaltam az itt töltött több, mint 25 évem alatt. Látod, ahogy egy feltörekvõ fiatal átküzdi magát az utánpótlás csapaton, felkerül a tartalékokhoz, majd azt kérdezed, miért nem teszed be az elsõ csapatba."

"Ez kell ahhoz, hogy a heves vérmérsékletét legyõzzük. A képességei, bátorsága és eltökéltsége mellett ez is nagyon fontos ahhoz, hogy valakibõl top játékos váljon a Unitednél."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!