Irwin: Válaszolnak a Vörös Ördögök

A korábbi United védõ, Denis Irwin úgy érzi, Sir Alex nehéz helyzetben van, hogy kiválassza a megfelelõ játékosokat hétvégre azok után, hogy a Man Citytõl csúfos vereséget szenvedtek a legutóbbi fordulóban.


A Vörös Ördögök nagy kedvence az MUTV-nek adott interjút, melyben elmondta, elvárja a csapattól, hogy visszatérjenek és új veretlenségi sorozatba kezdjenek szombaton az Everton ellen.

"Az Everton idegenben nehéz lesz, de most akár rendben lehetünk, mondjuk 26 ponttal a begyûjthetõ 30-ból [nyolc gyõzelem és két döntetlen]" - mondta Irwin. "Fájdalmas volt a City ellen, különösen az utolsó öt perc."

"De történt ilyen elõtte is velünk - még a csapatban játszottam, amikor a Newcastle-höz mentünk és kikaptunk 5-0-ra, majd a következõ héten leutaztunk Southamptonba és elvertek minket 6-3-ra. Történt már velünk ilyen ezelõtt is - a Liverpooltól, hazai pályán elszenvedett 1-4 is borzalmas nap volt."

"Magad mögött kell hagynod ezeket. Fantasztikus rajtot vettünk a szezonban és már több top csapattal is kemény meccseket játszottunk. A Stoke ellen idegenben szintén nagyon kemény meccs volt, ahogyan a Barclays Premier League-ben minden találkozó, a Bolton elleni is nehéz volt, szóval kilenc mérkõzésbõl hét igen kemény volt."

 


"Öt ponttal a City mögött állni nem szép" - folytatta Denis. "Nem vagyunk ahhoz szokva, hogy a City mögött legyünk, de még csak az út negyedét tettük meg, úgyhogy reméljük sikerül feljönnünk. Hagyományosan a szezon második felében vagyunk a jobbak."

Irwin szerint Nemanja Vidic visszatérése a hátsó négyesbe nagyon fontos lesz a csapat számára.

"Körülbelül egy hónapja kissé kiestünk a ritmusból. Védekezésünk nem volt igazán jó ebben a szezonban eddig, bár nem is volt állandó védõ négyesünk."

"Szükségünk van egy olyan védõ négyesre, mely hétrõl-hétre játszik, szóval a sérülésekkel kicsit szerencsésebbnek kell lennünk."

"Nagyon várom az Everton meccset. A menedzser választ keres. A játékosokra mindig nyomás nehezedik itt és mindig reflektorfényben vannak. Ezt a játékosoknak kezelniük kell, a menedzser pedig olyan játékosokat hoz, akik tudják ezt kezelni.  


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!