Di Matteo kölcsönvette volna Machedát

Roberto Di Matteo, a West Bromwich Albion menedzsere elárulta, lépéseket tett annak érdekében, hogy kölcsönvehesse Federico Machedát a Manchester Unitedtõl.


A United ifjú játékosát már régóta több klubbal is szóba hozták, legyen szó kölcsönszerzõdésrõl, vagy végleges leigazolásról, amely nem is lett volna ördögtõl való, hiszen az Old Traffordon nem kap jelenleg annyi játéklehetõséget a felnõttek között, mint amennyire szüksége lenne karriere ilyen korai szakaszában.

 

A múlt héten több hír is napvilágot látott a Kiko becenevû játékossal kapcsolatban, miután a Lazio és egyéb klubok ismét élénk érdeklõdést mutattak iránta, ám ügynöke gyorsan sietett leszögezni, hogy ügyfele se egykori klubjához, se máshova nem távozik.

 

 

Az olaszországi kérõket tehát most visszautasították, ám ugyanígy járt Macheda honfitársa, Roberto Di Matteo, aki a West Bromwich alibon támadóalakzatának megerõsítésére szerette volna magához édesgetni kölcsönbe a nagy tehetségnek kikiáltott csatárt, azonban Sir Alex Ferguson nem volt hajlandó az egyezkedésre.

 

"A múlt évben szerettem volna megszerezni. Végül semmi nem történt" - mondta Di Matteo a La Gazzetta dello Sportnak.

 

"Hogy Macheda a Lazioba igazol-e? Szerintem Ferguson minden áron megakarja tartani. Nagy jövõt jósolnak neki." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!