Szavazás: Október hónap legjobbja

Ismét keressük, hogy olvasóink melyik játékost tartják az adott hónap legjobbjának.


Vajon ki volt október legjobbja?

David de Gea esetleg? Bár a City ellen hat gólt kapott, talán õ tehetett azokról legkevésbé. Majd mindig kiszolgáltatott helyzetben volt, de azért 1-2 védést bemutatott a rangadón. A Liverpool elleni összecsapáson viszont toronymagasan eddigi legjobb teljesítményét hozta, rengeteg védést bemutatva. Bár három mérkõzésen is pályára lépett, csupán egyet tudott le kapott gól nélkül.

Anders Lindegaard bár egy meccsel kevesebbet játszott az év tizedik hónapjában mint a spanyol kapus, viszont azon a két találkozón nem kapott egyetlen gólt sem és bemutatott néhány remek védést.

A védelembõl Phil Jones az, aki októberben a legfoglalkoztatottabb játékos volt, hiszen a lejátszott 7 mérkõzés mindegyikén pályára lépett, ráadásul három alkalommal a United gólt sem kapott. Több poszton is bevetette õt Sir Alex Ferguson, ezzel is megmutatva sokoldalúságát.

Javier Hernandez igazi liverpooli mumus volt októberben. Az õ góljával hozott el a United egy pontot az Anfieldrõl, majd Liverpool kék felébõl a három pontot lopták el a Vörös Ördögök egy Chicha góllal.

 

Danny Welbeck is jó formának örvendett októberben, egy gólt és egy gólpasszt is sikerült hozzácsatolnia idei teljesítményéhez.

A szavazás két hétig él, várjuk minél több olvasó szavazatát, hiszen nálunk számít a véleményetek!

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!