Jones: Jól elvégzett munka

Phil Jones professzionális teljesítménynek jellemezte a Vörös Ördögök szerda esti teljesítményét, amivel 2-0 arányban gyõzték le az Otelul Galati együttesét és a csoport élére kerültek.


Egy korai Antonio Valencia gól, valamint egy késõn szerzett Cristian Sarghi öngól eredménye révén három ponthoz jutott a United, amivel a kiesési szakasz közelébe ért. Azonban nem volt egyszerû mérkõzés - a román bajnok nehézzé tette az életet, mutatja ezt hozzáállásuk, mely nehezen legyõzhetõvé tette õket.

"Ez jó teljesítmény volt" - nyilatkozta Jones. "Valószínûleg nem a legszebb mérkõzést láthatták, de nem kaptunk gólt, viszont lõttünk kettõt. A srácok professzionális teljesítménye után megkaptuk a három pontot. A Bajnokok Ligájában nincsenek palimadarak. Nem a semmiért vannak a BL-ben õk sem, akiket sikerült megakadályoznunk a helyzetek teremtésében. Erre aztán építeni tudtunk."

 


A Blackburntõl érkezõ nyári igazolás ismét remekül mûködött a védelem jobb szélén. Ám rajta kívül egy másik Vörös Ördög is a posztján kívül játszott. Jones szerin Wayne Rooney sokoldalúsága a középpályán felbecsülhetetlen eszköz Sir Alex Ferguson csapata számára.

"Nagyszerû volt. Õ egy fantasztikus srác és fantasztikus játékos, ahogy ezt mindenki tudja. A menedzser bármelyik poszton való játékot kérhet tõle, õ menni fog és csinálja. Ezt megmutatta ma este. Boldog vagyok, bárhol is játszom a csapatban, legyen az a védelem közepe vagy jobb széle. A legfõbb dolog, amiért idejötteam az a Bajnokok Ligájában való szereplés volt, hogy tesztelhessem magam a világ legjobb játékosai ellen. Ezt tezem, és élvezem!"

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!