Ideiglenesen visszatért a kölcsönduó

A kölcsönben tündöklõ Ryan Tunnicliffe - Danny Drinkwater kettõs ezen a héten a Manchester United elsõ csapatával edzett.


A tartalékok edzõje, Warren Joyce, aki többek között a kölcsönben lévõ játékosok fejlõdésének figyelemmel követése is a feladata, elárulta, hogy a fiatal középpályások rendkívül élvezték, hogy a válogatott mérkõzések miatt megfogyatkozott kerettel együtt készülhettek.

 

Tunnicliffe jó benyomást tett mindenkire a Peterboroughnál, és be is verekedte magát Darren Ferguson csapatába, míg Drinkwater is jó véleményt alakított ki magáról a Barnsleynál, annak ellenére, hogy a Kuvaszok következõ mérkõzését kénytelen lesz kihagyni eltiltás miatt.

 

 

"Megpróbáltuk egy kicsit visszahozni a kölcsönben játszó játékosainkat a csapathoz" - kezdte Joyce.

 

"Tegnap Ryan edzett a felnõtt keret tagjaival, míg Danny tegnap elõtt tette meg ugyanezt."

 

"Azért próbáltuk meg visszahozni õket, hogy kicsit belekóstolhassanak abba, hogy milyen manapság a felnõtt kerettel együtt edzeni. Ezzel továbbra is úgy érzik, hogy a klubunk részei, és továbbra is hozzánk tartoznak."

 

A védõ, Scott Wootton szintén visszatért Carringtonba, miután a sérülésébõl való felépülés útjára lépett, amely okán meg is kellett szakítania kölcsönidõszakát a Peterboroughnál.

 

"Scott térdproblémája még hetekig húzódhat, de már edzésbe állt." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!