Jones nagyon várja a spanyol meccset

Phil Jones reméli, a klubnál mutatott lenyûgözõ formáját át tudja vinni válogatott szintre is a szombati angol-spanyol barátságos mérkõzés kapcsán.


A teheséges védõ nyári átigazolása óta hatalmas tapsot érdemel teljesítményéért és az elõzõ hónapban az angol válogatottban is bemutatkozhatott a Montenegró elleni 2-2 során, amivel Anglia bebiztosította helyét a 2012-es Európa-bajnokságra.

A 19 éves Jones valószínûleg kezdõ lesz szombaton a Wembleyben és nagyon örülne, ha pozitív eredményt érnének el a címvédõ ellen, mert az pozitív lökést adna a csapatnak.

"Pszichológiailag egy pozitív eredmény nagyon jó lenne számunkra. Nagy lökés lenne ez mindannyiunknak, hiszen úgy mehetnénk a kontinenstornára, hogy egy igazán jó csapatot tudtunk legyõzni" - mondta Jones a sajtótájékoztatón.

"Mindig jó, ha a legjobbak ellen tesztelheted magad. Tudjuk, hogy jó csapatot alkotnak, de mi is jó csapat vagyunk, melyben jó elegyet alkotnak a tapasztalt játékosok a fiatalokkal. Remélhetõleg ez elég lesz szombaton, hogy egy jó számlát nyújtsunk magunk felé. Biztos vagyok abban, ha azt játszuk, amit tudunk, lesz esélyünk."

 


"Alig tudom kivárni a játékot" - folytatta. "Nagyon megtisztelõ lenne, ha a hazámért szerepelhetnék a világ egyik legjobb csapata ellen."

"Igazán nagy megtiszteltetés, hogy a válogatottban és akörül lehetek. Remélhetõleg a klubszinten mutatott teljesítményem azt mutatja, hogy méltó vagyok arra, hogy rendszeresen itt legyek."

Anglia jövõ nyári esélyeirõl így vélekedett Jones: "Nem tudom, miért ne lephetnénk meg néhány embert. Nagyszerû csapatunk van, nagyszerû mentalitással. Biztosan tudom, hogy a végsõ szakaszig is el tudunk jutni, ha nem a legvégéig."

"Rengeteg tapasztalattal rendelkezik a csapat, ahogy fiatalokkal is. Remélhetõleg ez a kombináció elég lesz ahhoz, hogy fantasztikus eséllyel menjünk az EB-re."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!