Rio hisz Rooneyban

Rio Ferdinand, az angol válogatott csapatkapitánya, biztos abban, hogy Wayne Rooney a legjobb formáját hozza Montenegró ellen, miután felépült sérülésébõl és nevezni tudták a mérkõzésre.


A támadó még a Sunderland elleni gólnélküli döntetlen alkalmával szenvedett bokasérülést, amely erõsen kérdésessé tette, hogy pályára tud-e lépni a holnapi EB selejtezõn a Wembley stadionban.

 

Rooneynak azonban most szembe kellett nézni önmaga árnyékával is, és azzal, hogy magánéleti problémái miatt a média célkeresztjébe került.

 

A válogatott mérkõzés némi reményt biztosít a 24 éves játékos számára, hogy megtalálja régi önmagát. Legutóbbi szereplésein Bulgária ellen mind a 4 gólban szerepet vállalt, Svájc ellen pedig õ maga is gólt szerzett.

 

A szintén sérülésébõl felépült Rio Ferdinand biztos benne, hogy United-es csapattársa visszanyeri formáját és meg tudja ismételni régi remek teljesítményét a kedd esti hazai mérkõzésen.

 

 

„Rooney óriási nyomás alatt ál, mindannyian tudjuk milyen okból.” – mondta Ferdinand.

 

„Az edzéseken fantasztikus teljesítményt nyújt, újra a jó öreg ’Wazza’, akit mindannyian imádunk”

 

„Ha bármit nyerni akarunk,  szükségünk van rá hogy a legjobb formájában játsszon. Biztos vagyok benne, hogy holnap este jó formában lesz.”

 

 

A Sunderland csatára, Darren Bent ágyéksérülés miatt kiesett a keretbõl, így Fabio Capello valószínûleg Peter Crouch-ot szerepelteti majd Rooney ékpárjaként a holnapi mérkõzésen.

 

Az olasz mesternek nincsenek aggályai affelõl, hogy Rooney gyõzelemre vezeti a csapatot és megtarták 100%-os formájukat a G csoportban.

 

„Jól érzi magát.” – mondta Capello. „Beszéltem vele a sérülésérõl, és azt mondta,  rendbejött.”

 

„Rendesen edzett, nem érzett fájdalmat, pillanatnyilag jól van.”

 

„Rooney holnap ugyanabban  a szerepkörben fog játszani, mint játszott Svájc ellen.”

 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!