Nem adná kölcsönbe Keane-t a United

A Manchester United megerõsítette, hogy még nem állnak készen arra, hogy kölcsönadják az angol U-21-es válogatott támadóját, Will Keane-t.


A Vörös Ördögök tartalék csapatának vezetõje nemrég nagy örömét fejezte ki amiatt, hogy Will Keane, aki egyelõre még nem léphetett pályára a United felnõtt csapatában, meghívót kapott Stuart Pearcetõl az angol U-21-es válogatott keretébe.

 

Keane, akinek testvére, Michael szintén a Unitednél játszik, be is mutatkozhatott csereként az angol válogatott Izland elleni 5-0-s gyõzelmével végzõdõ mérkõzésen, amelyet követõen olyan hírek kaptak szárnyra, hogy számos alacsonyabb osztályú klub is szívesen kölcsönvenné szolgálatait.

 

Azonban Joyce elárulta, hogy a Manchester United szeretné minél tovább a csapatnál tartani az ifjú támadót.

 

"Nagyszerû teszt volt ez számára, hogy lehetõsége volt korosztálya legjobb játékosaival és a válogatott edzõi stábjával együtt dolgozni" - kezdte Joyce a klub hivatalos honlapjának.

 

"Mi nagyon magabiztosak vagyunk abban, hogy Keane képes lenne bizonyítani a felnõttek között is, ám vannak olyan dolgok, ami miatt szeretnénk ha még házon belül fejlõdne, mielõtt elengednénk kölcsönbe."

 

 

Keane-t már régóta az egyik legkiemelkedõbbnek tartják a Manchester United fiatal játékosai közül, és gyakran vonnak párhuzamot közte és Teddy Sheringham, illetve Ole Gunnar Solskjaer között.

 

"Nagyon elegánsan kezeli a labdát, és gyakran úgy játszik, mint két korábbi elõdje" - tette hozzá Joyce.

 

"De neki arra van szüksége, hogy önmagát adja, és úgy játszon, hogy arra mindenkinek Will Keane jusson az eszébe."

 

"Mind Sheringham, mind Solskjaer fantasztikus csatárok voltak, megvolt a technikájuk és rengeteg gólt is szereztek, emellett pedig mindig kegyetlenül kihasználták a lehetõségeiket. Utóbbi egy olyan tényezõ, amelyet szeretnénk kihozni Willbõl is."

 

"Õ egy kedves, és nagyszerû fiú a pályán kívül. De szeretnénk kihozni belõle a könyörtelenséget, az aggresszivitást a tizenhatoson belüli befejezéseknél, és hogy mindig gólra éhes legyen. Szerintem ezek azok a területek, amin még dolgoznia kell, és ha ez sikerül, akkor fényes jövõre számíthatunk vele kapcsolatban." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!