Sammy nehéz feladata

Sammy McIlroy válogatott szinten is dolgozott, de elismeri, megpróbálni kiválasztani a United valaha volt legjobb 11-ét, az a legnehezebb feladatai közé tartozik.


A korábbi United középpályás és északír szövetségi kapitány - aki a Northwich Victoria, Macclesfield, Stockport és Morecambe csapatait is vezette - tagja volt azon négy fõs testületnek, akik a hivatalos DVD-n bemutatják a szurkolók által kiválasztott csapatot.

"Nagyon nehéz különbözõ korokat megnézni, hiszen mindegyikben nagyszerû játékosok voltak" - vallotta be Sammy a Manutd.com-nak. "Az egyik legnehezebb dolog volt, amit valaha tettem és nem szeretem ezt csinálni."

 


 "Sok fantasztikus játékos kimaradt. Szerencsés voltam, amikor 1971/72-tõl játszottam, olyanokkal szerepeltem együtt, mint Bryan Robson, Lou Macari, Big Alex [Stepney], George Best, Jimmy Greenhoff, Willie Morgan, Brian Kidd. Még tovább, tovább és tovább tudnám folytatni a játékosok felsorolását, olyanokét, akikrõl még nem is esett szó."

"Nagyon nehéz ez, de ez a klub a Manchester United - a legnagyobb a világon és rengeteg fantasztikus játékos szerepelt ennél a csapatnál."

"Fiataloktól azt hallani, Eric Cantona jobb volt, mint Best, Cristiano Ronaldo jobb volt, mint Best, Eric Cantona jobb volt, mint Denis Law, stb. és ez mindig benne lesz a futballban, hiszen ez az egész a véleményekrõl szól. Biztos vagyok abban, hogy a szurkolók több csapatot is össze tudnának állítani, amik mind nagyszerûek lennének."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!