De Gea védte a spanyol U21-es válogatott kapuját

Hétfõ este a United kapusa, David de Gea is segített abban, hogy a spanyol válogatott következõ generációja immár ötödik egymást követõ európa-bajnoki selejtezõjét nyerje meg.


A Vörös Ördögök elsõ számú hálóõre kapott gól nélkül segítette csapatát, mely Iker Muniain, Thiago Alcantara és Marc Bartra góljaival 3-0 arányban gyõzte le Svájc együttesét.

"Nyáron megnyertük az Európa-bajnokságot, de nagy dolog, hogy továbbra is jó játékosok jönnek át. Továbbra is ezt az utat kell folytatnunk" - mondta a spanyol U21-es edzõ, Luis Milla.

 


Will Keane és Robbie Brady szintén hazájuk 21 éven aluli válogatottjában szerepeltek. Keane a 78. percben lépett pályára Belgiumban, ahol végül Anglia 2-1 arányban kikapott. Ám így is az angolok vezetik a nyolcas számú csoportot, mivel elsõ négy mérkõzésüket megnyerték, beleértve a múlt csütörtöki, Izland elleni összecsapást is, melyen Will Keane debütált.

Eközben Írország korosztályos csapata csoportja harmadik helyén áll, miután 2-0 arányban legyõzték Liechtenstein fiataljait. Brady elõbb büntetõbõl volt eredményes, majd a második gólt õ készítette elõ Aidan White-nak.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!