Fergusont lenyûgözte Zieler elõretörése

Sir Alex Ferguson örömmel értesült róla, hogy a Manchester United tartalék csapatának egykori kapusa, Ron-Robert Zieler múlt héten pénteken bemutatkozhatott a német felnõtt válogatottban.


Zieler, aki majdnem öt évet töltött el az Old Traffordon, mielõtt a Bundesligában szereplõ Hannover 96 gárdájához igazolt 2010. júliusában, 90 percet töltött az Ukrajnával 3-3-as szórakoztató döntetlent elérõ Nationalelf kapujában. Amikor errõl a megsüvegelendõ teljesítményrõl tájékoztatta a Manutd.com, Sir Alex Ferguson arca hatalmas büszkeséggel sugárzott.

 

"Tényleg?" - kérdezte a skót menedzser.

 

"Ez fantasztikus. Muszáj küldenem neki egy üzenetet."

 

A 22 éves Zieler 16 éves korától 21 éves koráig tartozott a United kötelékébe, azonban a felnõtt csapatban egy alkalommal sem léphetett pályára. A Hannover felnõtt csapatában sem játszott 2011. januárjáig, azonban azóta hihetetlenük sokszor bizonyította képességeit, és megszilárdította helyét az észak-német csapat kapujában. És bár Zieler szerzõdését anno felbontotta a United, felemelkedése egészen a német válogatottig nem érte teljesen meglepetésként Sir Alexet.

 

 

"Volt egy sérülése itt a tartalékok között, ami miatt 8 hónapig harcképtelen volt" - tette hozzá.

 

"Sajnos mire visszatért, Ben Amos már elé ugrott a rangsorban. Örömmel hallottam a róla szóló híreket a történtek ellenére is. Büszke vagyok arra, hogy ilyen jól teljesít."

 

"Mi segítettünk Ron-Robertnek, hogy nyélbe üthesse a Hannoverbe igazolását. Abban az idõben volt arrafelé egy megfigyelõnk, akit fel is hívtam ez ügyben. Õ aztán eljött ide, beszélt Ronnal, majd magával hozta a Hannover edzõjét Manchesterbe, aki megnézte egy edzésen."

 

"Boldogan leigazolták, mi pedig örültünk, hogy sikerült elintéznünk, hogy jó helyre kerüljön. Azóta már túlesett a kisebb nehézségein, és fantaszitkusan teljesít. Mindig keményen dolgozott, nagyon kedves fiú."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!