Hízelgõ az angol csapatkapitányi rang

Phil Jones, a Manchester United védõje pályafutása csúcsának tartaná az angol válogatott csapatkapitányi rangját, ami sokak szerint egy nap megadatik majd számára.


Ám jelenleg és belátható idõn belül a 19 éves védõ nem foglalkozik ezzel, csak boldogan játszik hazája nemzeti csapatában és az angol bajnoknál azok után, hogy a Blackburn Rovers akadémiájáról meteorként csapódott be a futball világába.

"Jó hallani, hogy az emberek rólam, és arról beszélnek, hogy egy nap Anglia csapatkapitánya lehetek" - mondta Jones a Manutd.com-nak egy exkluzív webchat során.

"De két lábbal a földön kell állnom és elõször is a Manchester Unitedben kell jól teljesítenem. Ha ez így történik, akkor lehetõséget kapok, hogy a válogatottban is teljesítsek."

 


"Ha Anglia csapatkapitánya lehetnék egyszer, azt hiszem az lenne karrierem csúcsa."

Jones két lenyûgözõ válogatott teljesítménnyel a háta mögött tért vissza Carringtonba. A svédek elleni mérkõzés után Fabio Capello egyenesen Franco Baresihez, az olaszok legendás védõjéhez hasonlította, de Jonest sokkal inkább megfogott egy másik összehasonlítás.

"Hihetetlen, hogy Duncan Edwardshoz hasonlítottak" - mondta Jones. "Természetesen jóval elõttem játszott õ a Unitedben és az angol válogatottban , de úgy nõttem fel, hogy sokat megtudtam róla és óriási megtiszteltetés, hogy vele egy mondatban említenek engem. Ez inspirál engem, jobb játékossá akarok válni, még keményebben akarok edzeni."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!