Tartalékok: United 4-1 Wigan

A Manchester United tartalék csapata csodás show-val örvendeztették meg a kilátogató nézõket és Ravel Morrison duplájával, valamint Davide Petrucci és Ezekiel Fryers góljával 4-1 arányban gyõzték le a Wigan csapatát, ezzel a táblázat élére ugorva.


Biztató volt, hogy Rafael és Darron Gibson is végig a pályán voltak azok után, hogy váll és boka sérüléssel bajlódtak.

Warren Joyce a találkozó elõtt elmondta, marad a Unitednél annak ellenére, hogy sokan már a Hull City új menedzserét látták benne.

A találkozó elsõ negyed órájában bár magabiztosan játszottak a Vörös Ördögök, igazi helyzetet nem tudtak kialakítani egészen a 16. percig, amikor Morrison az ellenfél büntetõ területén belül a jobb lábára cselezett, majd lövése Lee Nicholls kapujában kötött ki.

Rafael kiváló beadása után Morrison majdnem duplázni tudott, majd Paul Pogba szabadrúgásból veszélyeztetett, de a bal felsõ sarokba tartó labdát Nicholls zseniálisan hárította hat perccel a félidõ vége elõtt. Rafael közben tovább ragyogott és egy újabb remek beadást lõtt a kapu elé, amirõl ezúttal Will Keane maradt le. A félidõt a Wigan fejezte be egy helyzettel. A szélrõl Danny Redmondívelt középre, de Nouha Dicko lemaradt a labdáról. Néhány pillanattal korábban hasonló esély maradt ki a másik kapu elõtt is.

A második félidõben Jesse Lingard dolgoztatta meg a Wigan kapusát, majd Pogba szabadrúgásáról maradt le a felfutó Michael Keane.

Az 54. percben Morrison megduplázta saját - és a United - góljainak számát, miután Will Keane gyors passza után a jobb alsó sarokba lõtt. Nem sokkal késõbb Pogba indított el jobb külsõvel egy rakétát, de a kapufa mellett elsuhanó labda a kapu mögött ülök biztonságát veszélyeztette csak.

Jesjua Angoy érkezett eközben a vendég csapatba, aki a korábbi United játékos, Jordi Cruyff unokaöccse. De õ is csak nézte, amint Nicholls kapus csak kiütni tudta Lingard beadását, ami után Petrucci erõs lövése kötött ki a Wigan hálójában. Joyce cserélt párat, a United azonban továbbra is nyomás alatt tartotta az ellenfelét. Ez mutatkozott meg akkor is, amikor Callum Morris hazaadásába Nicholls kapus rosszul ért bele és majdnem saját kapujába pattant a labda.

A védelem szívébõl Fryers futott fel, majd Cofie bal oldali beadását csodás fejessel juttatta a kapuba, ezzel megszerezve a United negyedik gólját, amire azonban Dicko gyorsan válaszolt. Nehéz szögbõl a felsõ lécre bombázta a labdát, ahonnan Ben Amos kapujába jutott a játékszer, így szépítettek a vendégek. Amos a végén még védett egy hatalmasat, a United azonban teljesen megérdemelt gyõzelmet aratott és ezzel a táblázat élére ugrott. Kisebb aggodalomra ad okot azonban, hogy a találkozó végefelé Marnick Vermijl sérülést szenvedett.


Barclays Premier Reserve League
Manchester United 4-1 Wigan Athletic
Moss Lane, 556 nézõ

United: Amos - Rafael, M.Keane, Fryers, Vermijl(Leao 84.) - Pogba(Cofie 76.), Gibson, Petrucci, Lingard - Morrison - W.Keane(Massacci 71.)
Nem használt cserék: Jacob, McGinty

Gólszerzõ: Morrison 16', 54', Petrucci 64', Fryers 79' illetve Dicko 82'

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!