Fergie már az ünnepi idõszakra készül

Sir Alex Ferguson szeretné, ha a Manchester United magasabb sebességi fokozatba kapcsolna a karácsonyi idõszakban, miután a Vörös Ördögök szeretnék megvédeni bajnoki címüket.


A skót menedzser visszautasította annak lehetõségét, hogy a bajnoki tabellán jelenleg elfoglalt helyezések iránymutatóak lennének a szezon végi állásra, ehelyett figyelmét inkább az Új Évre és szezon végére fordítja.

 

"Nem hiszem, hogy ilyenkor még a hátunk mögé, vagy az elõttünk állók felé kellene néznünk, miután még nagyon korai szakaszában járunk a szezonnak" - kezdte Sir Alex.

 

"A legfontosabb dolog számunkra, hogy jól végezzük a dolgunkat. Lesz néhány nagy mérkõzésünk a következõ idõszakban, jövõ héten a Newcastle ellen, majd azt követõen az Aston Villa ellen játszunk."

 

"A december egy nagyon hektikus hónap, ott van a Boxing Day-i, és az Új Évi forduló, és az egész idõszak nagyon zsúfolt. Éppen ezért kell maximálisan kihasználnod a kereted adta lehetõségeket, hogy megfelelõen navigálhass az elõtted álló akadályok között. December 31-tõl remélhetõleg megfelelõ pozícióban leszünk a bajnokságban."

 

"Számomra ez mindig egy remek indikátor azt illetõen, hogy milyen esélyeink vannak, illetve milyen veszélyek leselkednek ránk. Az évnek ebben a szakában ezt mindig egyfajta barométernek használom. Boldog leszek, ha az élén állunk majd - de akkor is elégedett vagyok, ha másodikak vagyunk egy-két pontra a listavezetõtõl - azzal kiegyeznék."

 

 

A Manchester United középpályája hatalmas problémával kell, hogy szembe nézzen, miután pénteken kiderült, hogy Tom Cleverley még az Everton ellen elszenvedett sérülése sokkal súlyosabb, mint azt korábban várták, amely okán a fiatal irányító Karácsonyig nem lesz bevethetõ állapotban.

 

Azonban Sir Alex Ferguson nem annyira aggódik, ugyanis a középpálya közepén Michael Carrick készen áll, hogy betöltse az ûrt, ugyanis a skót menedzser szerint az egykori Tottenham középpályás már-már tradícionálisan jobb formában játszik a téli hónapok során.

 

"Michael mindig jobban játszik az évnek ebben a szakában. Gyakran egy kis idõbe telik számára, mire belendül, de aztán mindig jó teljesítményt láthatunk tõle és kiveszi a részét a csapat sikereibõl. Egészséges, amely nagyon jó hír, és ez kiváló variációs lehetõséget biztosít számomra a középpályán. Jók leszünk ott is!"


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!