Giggs: Jobban kell játszanunk

Ryan Giggs elismerte, a United ma a Swansea alatt teljesített annak ellenére, hogy 1-0 arányban gyõzni tudott, ezzel öt mérkõzés óta tartó gyõzelmi szériát tudhatnak magukénak a Vörös Ördögök.


A veterán középpályás alakította ki a gól elõtti helyzetet, beadása után talált a hálóba Javier 'Chicharito' Hernandez, ám amit az utána következõ 80 percben mutatott a csapat, az csalódást keltõ volt.

"Néha elõfordulhat ilyen" - mondta Giggs. "Korán gólt szereztünk, majd hátra dõltünk. Amit nem kellett volna megtennünk."

A walesi elismerte, ez a mai, szülõföldjére való utazás egy nehéz esemény volt, hiszen az újonc már 13 pontot szerzett idén, ráadásul hazai pályán csak egy gólt kapott a United látogatása elõtt.

 


"Ez egy nagyon kemény hely. A rekordjuk megmutatta, hogy ebben a szezonban a mai napig veretlenek voltak hazai pályán. Szóval tudtuk, hogy kemény lesz."

Giggs tudja, a válogatott mérkõzések sem voltak jó hatással a visszatérõ játékosokra, de ez nem lehet az oka annak, hogy csak aggasztóan vékonyka elõnnyel tudtak gyõzni.

"Különbözõ erõnléti szinten lévõ játékosaink vannak" - folytatta a legenda. "Néhány játékos 2-3 hete nem játszott, míg Phil Jones és Nani két kemény mérkõzésen voltak túl."

"De ez nem mentség. Jobban kell játszanunk, ha ennél pozitívabb eredményt akarunk elérni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!