Fletch: Scholes pótolhatatlan

Darren Fletcher szerint a Manchester United már leigazolta volna Paul Scholes helyettesét, ha bárki hozzá hasonlót találtak volna.


Paul Scholes az elõzõ szezon végén pontot tett sikerekben gazdag karriere végére, amelyet követõen a pletykarovatok nevekkel árasztották el a világsajtót, mint a sokszoros angol válogatott irányító utódja az Old Traffordon.

 

Wesley Sneijder, Luka Modric és Samir Nasri neve is sokáig közszájon forgott egy esetleges Unitedhez igazolással kapcsolatban, azonban Sir Alex Ferguson végül úgy döntött, hogy inkább a csapat más részeinek megerõsítésére költ.

 

Számos United szurkoló úgy érzi, hogy a bajnoki címvédõ még ráfizet arra a tehetetlenségre, hogy nem igazoltak új játékos a megüresedett posztra, a kreativitás hiánya pedig majd megmutatkozik jövõ tavasszal, amikor a különbözõ címek elkelnek.

 

Azonban Darren Fletcher nem osztja a pesszimisták nézeteit, ugyanis õ egyértelmûen úgy érzi, hogy csak idõpocsékolás olyan játékost keresniük, aki képes lehet a Paul Scholes távozásával keletkezett ûrt betölteni.

 

"Nem tudjuk pótolni Scholes-t, ez ilyen egyszerû" - kezdte a skót válogatott csapatkapitánya.

 

"Ha lenne bárki is, aki erre képes lenne, biztos vagyok benne, hogy már nálunk játszana."

 

"Arról a játékosról beszélünk, aki a valaha volt legjobbak közt szerepel, akik bármikor is játszottak a Manchester Unitedben."

 

 

Jelen pillanatban Ferguson az Anderson-Michael Carrick-Ryan Giggs hármas közül válogathat erre a posztra megoldásként, és Fletcher úgy hiszi, hogy a Vörös Ördögök középpályás sorának feladata jelenleg az, hogy megcsinálják a helyet az elõttük játszó támadóknak.

 

"Középpályásokként tudjuk, hogy mi a feladatunk, és hogy milyen hatásunk van a csapat játékára" - tette hozzá.

 

"Talán észrevehetetlenek vagyok, de nekünk klasszis játékosaink vannak a csatársorban. Az a feladatunk, hogy kiszolgáljuk õket." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!