U18: United 2-1 WBA

A United akadémia csapata harmadik egymást követõ gyõzelmét aratta a bajnokság során, köszönhetõen Matts Daehlinek, aki mindkét félidõben betalált egyszer.


A 12. percben szerezte Daehli az elsõ gólt, miután Jack Barmby egy szabálytalanság után földre került, ám gyorsan felállva remekül passzolt a gólszerzõnek. A West Brom azonnal válaszolt, ám góljuk les miatt nem szabályos körülmények között esett. Azonban mégis sikerült gyorsan egyenlíteniük a vendégeknek, miután Luke McCullough ügyetlenkedett és büntetõt hozott össze a Vörös Ördögök ellenfelének, melyet Jones értékesített.

A vendégek a szünet elõtt szerették volna a vezetést is megszerezni, ám másodszor is lest jelzett a partjelzõ, így maradt az 1-1. Sõt, azután sem változott az eredmény, hogy Gyliano van Velzen passza után Adnan Januzaj lõhettet, ám a labda nem talált kaput.

Szórakoztató mérkõzést láthatott az MUTV közönsége, a 65. percben pedig újabb gólnak örülhettek a hazaiak. Ekkor Tyler Blackett ívelt bal szélrõl középre, ahol a norvég játékos érkezett, kinek lövése a felsõ lécrõl került a hálóba, ezzel 2-1-re módosítva az állást.

Kilenc perccel a mérkõzés vége elõtt a West Brom tíz emberre fogyatkozott, amikor Jamie Edge kiütötte a labdát Liam Jacob kezébõl. A United kapusa meg tudta fogni a labdát, mielõtt az áthaladt volna a gólvonalon, a vendégek játékosa pedig piros lappal távozhatott le a pályáról.

Premier Academy League
Manchester United 2-1 West Bromwich Albion
2011.11.19

United: Jacob; Weir, Ekangemene, Blackett, McCullough., Rudge, Daehli, Hendrie, Van Velzen, Januzaj, Barmby
Cserék: Byrne, Sutherland, Wilkinson, Love

Gólszerzõ: Daehli 12', 65' illetve Jones 14' (11-esbõl)


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!