Nem bizonyultak komolynak a Rooney-félelmek

Sir Alex Ferguson számításai szerint Wayne Rooney bevethetõ állapotban lesz holnapra az Old Traffordon rendezendõ Benfica elleni mérkõzésre, annak ellenére, hogy kihagyta a ma reggeli edzést.


Rooney nem volt ott aközött a 24 játékos között, akik nagy iramban rótták a köröket Carringtonban 36 órával a Bajnokok Ligája C-csoportjának Benfica elleni 5. csoportmérkõzése elõtt, azonban Sir Alex Ferguson csillapította azokat a félelmeket, miszerint a csatár súlyos sérülést szedett össze, és az UEFA által szervezett mérkõzés elõtti sajtótájékoztatón közölte, hogy 10-es számú játékosa rendben lesz holnapra.

 

"Szombatról lett egy-két kisebb sérültünk" - magyarázta a skót menedzser.

 

"Jonny Evans feszülést érzett ma a térdében, de holnapra remélhetõleg rendben lesz. Wayne kisebb rúgásokat kapott, és kihagyta a mai edzést, de vele is minden oké lesz holnapra. Chris Smalling már edzhetett ma reggel, de holnap még nem lesz bevethetõ - szombatra rendben kell lennie (a Newcastle ellen) Anderson viszont megsérült."

 

 

A menedzser felismerte a Benfica elleni összecsapás fontosságát és fontosnak érzi, hogy csapata a csoport élén végezzen.

 

"Ez egy hatalmas mérkõzés" - tette hozzá.

 

"Felismertük, hogy ez egy igazi európai kupaösszecsapás lesz, tekintve a Benfica és a köztünk lévõ történelmet. Rengeteg nagyszerû mérkõzést vívtunk a múltban és természetesen ez mindenki emlékezetében elõidézõdik majd."

 

"Az idei elsõ mérkõzésünkön szerintem remekül teljesítettünk, ami a labdatartást illeti, és megérdemelt eredményt (1-1) értünk el. Az utolsó 15 percben sokkal többet veszélyeztettek, és holnap egy nagyon érdekes mérkõzés elé nézünk, mivel mindkét csapat gyõzni akar, és természetesen ezáltal nyílttá fog válni a mérkõzés. Remélhetõleg sikerül majd olyan eredményt elérnünk, amilyet szeretnénk."

 

"Valószínûleg az már csak bónusz lenne, ha így a csoport élén végeznénk. Az csak egy dolog, hogy milyen csapatokkal kerülhetsz úgy össze, de az is fontos, hogy a nyolcaddöntõ visszavágóját otthon, az Old Traffordon játszhatnánk. Ez mindig egy elõny, úgyhogy ezért is az lesz a célünk, hogy az élen végezzünk. Természetesen néha nem mindig sikerül ez, mivel már számtalanszor végeztünk a második helyen, de a csapatok kvalitásait ismerve néha már nincs is különbség. Úgyhogy ez csak kis különbséget jelentene számunkra, de a legfõbb elõny az lenne, az én véleményem szerint, hogy az Old Traffordon játszhatnánk a visszavágót."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!