Tartalékok: Bolton 1-2 United

Kedd este a United tartalék csapata Will Keane két góljával gyõzött az igen erõs boltoni tartalékok ellen.


A hazaiaknál a bolgár válogatott Martin Petrov is szerepelt, ráadásul gólt is szerzett ezen a találkozón, de Keane volt legnagyobb hatással az összecsapásra, miután mindkét félidõben betalált. Az elsõ góljára mindõssze alig több, mint 15 percet kellett várni, amikor Jesse Lingard lövését a Bolton kapusa, Jay Lynch éppen Will elé ütötte ki.

Tom Thorpe a gólvonal elõtt mentett egy lövést, majd Ben Amos bátran vetõdött a török válogatott Tuncay elé, így tartva a United elõnyét.

A középpályán Petrovtól indultak a boltoni támadások, ám Paul Pogba, Larnell Cole és Lingard sokszor veszélyt jelentettek a másik kapunál. A hazaiak az elsõ félidõ hosszabbításában gólt szereztek, ám Darren Pratley próbálkozását végül les miatt érvénytelenítette a játékvezetõ.

Tom Thorpe és Davide Petrucci remek összjátékát követõen Keane megduplázta a United elõnyét a találkozó 62. percében, ám 10 perccel késõbb ismét egy gólra feljött a Bolton, miután Petrov egy kiváló lövést küldött az alsó sarokba.

Lingard majdnem visszaállította a két gólos United elõnyt, de lövését egy védõ blokkolta, így a vendégek szöglettel jöhettek, ám a kapu elé szálló labdát Zeki Fryers kapu mellé fejelte.

Az utolsó percekben 1-2 forró pillanatot élt át Warren Joyce csapata, de végül megtartották elõnyüket és megérdemelten gyõztek az igen erõs Bolton ellen.

Premier Reserve League North
Bolton Wanderers 1-2 Manchester United
County Ground, Leyland

Wanderers: Lynch - Kellett, Alonso, McQuade, Connolly - Pratley, O'Halloran, Blakeman(Lester 77.), Tuncay - Blake(Sampson 82.), Petrov(Irwin 77.)
Nem használt cserék: Fielding, Eckersley

Manchester United: Amos - M.Keane, Thorpe(Leao 86.), Fornasier, Fryers - Cole, Pogba, Lingard, McGinty - W.Keane(Cofie 68.), Petrucci
Nem használt cserék: Coll, Masacci, Giverin

Gólszerzõ: Petrov 71' illetve W.Keane 17', 62' 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!