Fergie kizárja a januári igazolás lehetõségét

Sir Alex Ferguson megerõsítette, nem tervezi, hogy bárkit is igazolna januárban a Manchester Unitedhez.


A Premier League rekord bajnoka leginkább fiatalokba fektetett a nyár folyamán, leigazolva David de Geát, Phil Jonest és az angol válogatott Ashley Youngot.

Paul Scholes visszavonulása után azonban több szurkoló vészharangot kongatva kiáltott egy nagy nevû játékosért, aki helyettesíthetné Scholest.

Wesley Sneijder, Luka Modric és Samir Nasri mind szerepeltek a pletykák között, mint lehetséges érkezõk, ám Sir Alex úgy döntött, azon játékosokban hisz, akik a keret tagjai már, különösen igaz ez a feltörekvõ Tom Cleverleyre.

 


Miután remekül kezdte a szezont, Cleverley sérüléseket szenvedett és karácsony elõtt nem is várható visszatérése. Ráadásul Anderson is lesérült februárig, így felvetõdött, hogy Ferguson az új évben körbenéz a piacon egy középpályás iránt.

De a skót menedzser nem tartja jó politikának a januári átigazolást, valamint nem is hiszi, hogy elérhetõ lenne bámely olyan játékos, aki erõsíteni tudná a csapatát.

"Könnyû azt mondani, hogy januárban vásárolni akarsz, de a Manchester Unitednek különösen nem könnyû megfelelõ játékost találni, fõleg nem januárban" - mondta Sir Alex.

"Nem látok olyan játékost, aki jobbá tehetné a csapatot."

"Van két-három játékos, de õk januárban nem megszerezhetõk, ezért nincs értelme vásárolni."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!