Rooney: Nincsenek erõnléti gondjaim

Az utóbbi hetekben csak szenvedõ Wayne Rooney tagadja azokat a pletykákat, miszerint még nem volt megfelelõ erõnléti állapotban az angol válogatott Montenegró elleni Eb-selejtezõjén.


Fabio Capello együttese tegnap este csak gólnélküli döntetlent tudott elérni a Wembleyben az 2012-es selejtezõsorozat meglepetéscsapata ellen, ahol a Manchester United csatára, Wayne Rooney számos nagy helyzet kihagyásával erõsítette tovább a szenvedésérõl szóló híreket.

 

A 24 éves csatár, aki több hete a média állandó figyelmét "élvezi" magánéleti botrányai miatt, a Vörös Ördögök legutóbbi két bajnokiján nem léphetett pályára, Sir Alex Ferguson ugyanis nem nevezte a mérkõzésekre készülõ keretekbe, akkor bokasérülését indokként megnevezve.

 

 

Ezt cáfolta meg most maga a játékos, aki a kedd esti válogatott mérkõzést követõen elárulta, hogy egyetlen egy edzést se hagyott ki ebben a szezonban, így nincs probléma az erõnléti állapotával.

 

"Nem voltak problémáim ma este" - mondta Rooney a Montenegró elleni meglepetéseredményt hozó mérkõzést követõen.

 

"Rengeteg helyzetem volt, ahol különösen az elsõben jobb megoldást kellett volna választanom. A másodiknál a kapus nagyot védett."

 

"Az elmúlt két hónapban szünet nélkül edzettem, nem hagytam ki egy gyakorlást se."

 

"Úgyhogy nincs erõnléti problémám." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!