Ferguson óvatos az olimpiával kapcsolatban

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson nem szeretné, hogy azon játékosai, akik szerepelnek majd a jövõ évi kontinens tornán, behívást kapjanak az olimpián játszó Nagy-Britannia válogatottjába is.


A skót menedzser csapatának számos tagja szinte biztos tagja az ukrán-lengyel közös rendezésõ Európa-bajnokságra utazó angol válogatott keretének.

A Vörös Ördögöknél több olyan fiatal játékos is szerepel, aki az egyesített Nagy-Britannia válogatottjában is kerettag lehet az olimpiai versenyben. Ilyen játékos Tom Cleverley, Phil Jones, Danny Welbeck, Chris Smalling.

Ferguson örül, ha játékosait válogatott mérkõzésekre is meghívják, de a skót taktikus úgy véli, amelyik játékos részt vesz az EB-n, az ne szerepljen az olimpián is.

 


"Nem szeretném látni, hogy azok a fiatal játékosaink, akik a EURO 2012 keretében szerepelnek majd, azokat az olimpiai csapatba is kiválasszák" - mondta Sir Alex a United Reviewnek.

"A Manchester Unitednek lehet közvetlen érdeke is származik abból, hogy a feltörekvõ fiataljai, mint Danny Welbeck, Pil Jones, Chris Smalling és Tom Cleverley a válogatottban szerepelhet."

"Üdvözlöm azt, hogy nemzetközi színtéren is megmutathatják magukat, de ha mennek az Euróa-bajnokságra, utána szükségük lesz szünetre. Tudom, hogy fiatalok, fittek és lelkesek, de szükségük van pihenésre."

"Biztos vagyok abban, hogy Stuart Pearce is szem elõtt tartja majd ezt. Reménykedem ebben, mert nem szeretném azt látni, hogy kiégtek mielõtt igazán elkezdõdött volna a szezon."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!