Hosszabbítanának Tunnicliffe-fel

A Peterborough futballért felelõs igazgatója, Barry Fry abban reménykedik, hogy sikerül meghosszabbítaniuk az idény végéig Ryan Tunnicliffe kölcsönszerzõdését.


A Manchester United középpályása jelenlegi állás szerint januárig a másodosztályban vitézkedõ Sikkesek becenevû csapatot erõsíti, és a London Roadon már korán belopta magát a szurkolók szívébe nyári érkezése óta, a csapat színeiben lejátszott 20 mérkõzése során.

 

Azonban a 18 éves, az Old Traffordon is sokra tartott középpályás a téli átigazolási szezonban visszatér Manchesterben, és Fry szerint Tunnicliffenek minden képessége megvan ahhoz, hogy egy napon a Vörös Ördögök elsõ csapatában játszon.

 

 

"Egy napon simán eltudom képzelni, hogy a beverekedje magát a Manchester United felnõtt csapatában, de emlékeztetnünk kell mindnekit arra, hogy most még csak 18 éves és még csak tanulja a játék fortélyait" - kezdte.

 

"Bármikor állt be a kispadról, mindig nagy hatással volt a csapat játékára, és biztosan megváltozott a játék képe."

 

"Szerintem hihetetlen jövõ elõtt áll, mert nagyon erõs, agresszív a labdaszerzésben, és az egész pályát képes bejátszani, ilyen játékosból pedig kevés akad mostanság."

 

"Egyértelmûen látom, hogy nagy jövõ elõtt áll, és remélhetõleg Darren [Ferguson] megtudja gyõzni a fiút, és a Manchester Unitedet, hogy itt maradhasson a szezon végéig, és ha ez sikerül, akkor õ egy nagy igazolás lesz számunkra."

 

"Amikor leigazoltuk, Sir Alex azt mondta, hogy csak januárig szeretné elengedni, úgyhogy nagyon szorítunk most azért, hogy ezúttal meggondolja magát."

 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!