Macheda nem veti el a kölcsön lehetõségét

Federico Macheda bevallotta, érdemben tárgyalt már az esetleges januári kölcsön szerzõdésérõl.


Az olasz támadó idei sérülései és formája miatt távol van attól, hogy Sir Alex Ferguson terveiben szerepeljen.

Macheda a januári átigazolási idõszak elõtt mérlegeli lehetõségeit, a hírek szerint Premier League klubok is érdeklõdnek szolgálataiért.

 Az elõzõ szezonban eltöltött kiábrándító kölcsön szerzõdés a Sampdoriánál kissé szembefordította õt az ilyen lehetõségekkel, de az, hogy Angliában maradhat befolyással bír.

 


"Egy januári kölcsön? Vannak lehetõségeink, de biztosan nem megyek vissza Olaszországba" - mondta Macheda a tuttomercatowebnek.

"Szeretnék Angliában játszani ma és holnap, mert a jövõmet a Manchester Unitednél akarom folytatni."

"Vannak ajánlatok Premier League kluboktól is, amiket kiértékelünk és ha eljön az ideje, döntünk. A helyzetem a Unitednél? Sok csatárunk van, ezért ez bonyolult, de megértem a helyzetet."

"Welbeck is berobbant, ráadásul sérült voltam egy hónapig, csak most tértem vissza tíz percre szombaton. Danny egy nagyszerû játékos és egy nagyon jó ember. Tizenhat éves korom óta játszottam együtt vele, az utánpótlás csapatban voltunk csapattársak."

"Szerintem nagy sztár lesz a jövõben, de azt gondolom, képes vagyok versenyre kelni vele, mert bár kapok kritikákat, még csak 20 éves vagyok."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!