Ferguson elnézést kért a szurkolóktól

Sir Alex Ferguson bocsánatot kért a szurkolóktól, miután a Vörös Ördögök hazai pályán kaptak ki a Crystal Palace-tól és estek el a Ligakupa további küzdelmeitõl.


Glenn Murray hosszabbításban szerzett fejesével - mely apróbb leshelyzetbõl adódott - gyõztek a Sasok 2-1 arányban, ami az egész negyeddüntõk legnagyobb meglepetése.

Sir Alex Ferguson rengeteg dicsérettel illette a Palace teljesítményét, saját csapatának produkciójában azonban rendkívül csalódott.

 


"Hogy õszinte legyek, nem is tudom hol kezdjem. Elnézést kérek a szurkolóinktól, mert ez a ma esti teljesítmény nem volt Manchester Unitedhez méltó" - kezdte a menedzser az MUTV-nek adott interjúban.

"Nem akarok semmit elvenni a Crystal Palace-tól - sok sikert kívánok nekik és remélem eljutnak a döntõig. Mindannyiuktól fantasztikus erõfeszítést láthattunk. Minden egyes játékosuk küzdött az elõdöntõért."

"Talán túl sokszor csak rövid passzokkal játszottunk, de nem akarok elidõzni most ezen."

 "Amikor a hosszabbításig jutottunk, úgy gondoltam, kötelezõ megnyernünk, de ez nem következett be. Ahogy láttam, a második góljuk lesrõl született, de nem akarok elvenni semmit tõlük, mert keményen harcoltak az eredményért és megérdemelték. Ez egy nagyon kiábrándító este a Manchester United számára."



 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!