Kérdéses a tegnap megsérült trió állapota

A Manchester United közleménye szerint még túl korai lenne megállapítani a tegnapi, Crystal Palace elleni Ligakupa mérkõzésen megsérült Dimitar Berbatov, Fábio és Rafael sérülésének súlyosságát.


Mindhárom fentebb említett játékos sérülés miatt volt kénytelen tegnap elhagyni az Old Trafford gyepét a Premier League bajnoki címvédõjének szenvedését hozó, végül hosszabbítás után a másodosztályú Crystal Palace javára eldõlõ Ligakupa találkozón.

 

Berbatov egy szemmel is látható bokasérülés miatt nem jött a tegnap esti mérkõzés második félidejére, és egyes információk szerint egy úgynevezett védõcipõben hagyta el késõbb az Old Traffordot.

 

 

A da Silva ikerpár mindkét tagját, Fabio-t és Rafaelt is kényszerû okokból kellett lecserélni; míg elõbbit a 37. percben, addig utóbbit a második félidõ derekán kellett lehoznia Sir Alex Fergusonnak sérülésük miatt.

 

Így a trió bevethetõsége kétségessé vált a Vörös Ördögök Aston Villa elleni szombati vendégjátéka alkalmával, azonban a klub egyelõre még nem közölte a játékosok állapotának diagnózisát.

 

"Kapcsolatban állunk a Carringtonban lévõ orvosi stábbal, és sajnos egyelõre még túl korai megállapítani Berbatov, Fabio és Rafael tegnap este elszenvedett sérülésének milyenségét" - áll a klub hivatalos honlapján megjelent közelményben.

 

"Pénteken azonban Sir Alex már olyan helyzetben lesz, hogy a szokásos mérkõzés elõtti sajtótájékoztatóján többet is eltud majd mondani a játékosok helyzetérõl."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!