Rooney folytatná jó sorozatát Given ellen

Wayne Rooney eltökélt, hogy folytassa remek személyes rekordját az Aston Villa és kapusuk, Shay Given ellen a mai bajnoki mérkõzésen.


A MUTV-nek adott exkluzív interjúban a Manchester United csatára felfedte, hogy már várja az újabb lehetõséget, hogy az ír válogatott elsõ számú kapusa ellen bizonyíthasson, akivel szemben számos emlékezetes gólt szerzett, akkor is, amikor a Newcastle United, illetve amikor a Manchester City kapuját védte.

 

"Nem hiszem, hogy bármikor is elveszítettem volna egy mérkõzést a Villa Parkben a United színeiben" - kezdte Rooney.

 

"Ez egy olyan mérkõzés, amelyet nagyon várok. Most már egy hete nem játszottam és nagyon szeretnék bizonyítani."

 

"Hátborzongató, hogy mennyire sok gólt szereztem ellenük, és szerintem valószínûleg Shay Given az a kapus, aki ellen a legtöbb gólt szereztem, amikor még a Newcastle és a City kapusa volt. Úgyhogy már nagyon várom a mérkõzést - jó összecsapás lesz."

 

 

A Villa Park tükörsima gyepszönyege, illetve a stadion atmoszférája, amelyet a két szurkolótábor idéz elõ, nagyban segítheti a United törekvéseit, állítja Rooney.

 

"Ez egy nagyszerû pálya" - tette hozzá.

 

"Különösen, ha egy játszó csapat tagja vagy, mert ilyenkor gyorsan tudjátok járatni a labdát. Mindkét kiemelkedõ hangulat van itt, mivel a Unitednek rengeteg helyi szurkolója van itt. Remélhetõleg jól fognak szórakozni."

 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!