Sir Alex elégedett a gyõzelem után

Sir Alex Ferguson "jó eredményként" értékelte a szombati, Aston Villa elleni egy gólos gyõzelmet.


A teaidõben lejátszott találkozón Nani beadása után Phil Jones szerezte az egyetlen gólt a tehetetlen Shay Given mellett.

Bár Sir Alexet lenyûgözte a mérkõzés, úgy véli, csapata akár hangsúlyosabb gyõzelmet is arathatott volna, megpecsételve ezzel a hazaiak sorsát.

"Megérdemeltük a gyõzelmet" - mondta Ferguson az MUTV-nek. "A labdabirtoklásunk nagyszerû volt idõnként, de úgy gondolom a második félidõben kissé pazarlóak voltunk a helyzeteinkkel. Ám egy gyõzelem a Villa Parkban - mely mindig nehéz hely - jó eredmény, ezért boldogok vagyunk."

"Úgy gondolom, le kellene zárni a meccseket, szeretném ezt tenni, de jó dolog az idegenben elért koncentrációs szintünk."

"Igazság szerint végig mi irányítottuk a játékot. Olykor jól fociztunk, néhány srácunk jó teljesítményt mutatott és jó ritmusa volt a játékunknak. Mindig jó ide jönni."

 


A legutolsó öt bajnoki mérkõzésbõl ez volt a negyedik 1-0-ás gyõzelme a Vörös Ördögöknek, beállva az Everton, a Sunderland és a Swansea City ellen megnyert mérkõzések sorába.

Nyílván Sir Alex is szeretne olyan gólokban gazdag összecsapásokat látni, mint amik a szezon korábbi szakaszára voltak jellemzõek, ám elmagyarázta, miért is fontos a három pont és az bizalom.

"Határozottan jól koncentráltunk az utóbbi pár idegenbeli mérkõzésünk alatt, különösen a védelemben. Igen, a befejezéseknél jobbak is tudunk lenni, de a bizalom szempontjából segítség lesz ez az egyenletesség."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!