Sir Alex megerõsítette Chicha hiányzását

A Vörös Ördögöknek Javier Hernandez és Dimitar Berbatov nélkül kell olyan eredmény elérniük a Bajnokok Ligája C-csoportjának sorsdöntõ Basel elleni utolsó meccsén, hogy továbbjussanak a nyolcaddöntõbe.


Ahogy arról korábbi hírünkben beszámoltunk, Berbatov nem tudott idõben felépülni a Crystal Palace ellen elszenvedett bokasérülésébõl, míg Hernandez valószínûleg egy hónapig harcképtelen lesz, miután hordágyon vitték le a pályáról az Aston Villa elleni bajnokin.

 

Sir Alex Ferguson megerõsítette, hogy Chicharito minimum 3, maximum 5 hétig nem állhat majd rendelkezésére, amely egyetértésben áll azzal, amelyet bokasérülését követõen rögtön vártak.

 

A United 22 fõs kerettel repült el Svájcba, ahol nincs ott Michael Carrick eltiltásával, Nemanja Vidic viszont letöltötte eltiltását, mellette pedig ott van a szokásos nevek mellett Larnell Cole és Ezekiel Fryers.

 

Sir Alex tudja, hogy csapatának el kell kerülnie a vereséget, ha még jövõ tavasszal is ott akarnak lennie Európa krémjében, és magabiztos benne, hogy legénysége képes lesz kezelni a legutóbbi sérülések okozta problémákat.

 

 

"Rengeteg nagy mérkõzést játszottunk már" - kezdte.

 

"A holnapi egy újabb ilyen lesz."

 

"Az emberek azt mondják, hogy mostanában nem megy jól nekünk, de másodikak vagyunk a bajnokságban és továbbjuthatunk a legjobb 16 közé. A sérülések nem igazán segítik a munkánkat, de erõs keretünk van, és ez a keret tovább fog minket juttatni." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!