Kölcsönlesen: Johnstone hosszabbítása

Sam Johnstone remekül játszott a Scunthorpeban, azonban egy 90. percben bekapott góllal a Carlisle vitte el az összes pontot a Glanford Parkból.


Ennek ellenére az ifjú kapust a The Sun által összeállított hét csapatába, ráadásul pont a múlt héten nyilatkozta a Scunthorpe Daily Telegraphnak, hogy mennyire élvezi kölcsönidõszakát a csapatnál - amelyet aztán tegnap 2012. január 10-ig meg is hosszabbítottak.

 

"Nagyon élvezem az itt töltött idõt. Már három hónapja játszok itt, de nagyon gyorsan elszállt az idõ" - kezdte.

 

"Ez egy tanulóidõszak számomra - a meccsek, az, hogy egy teljesen más kapusedzõvel gyakorolhatok napról-napra, attól függetlenül, hogy már megszoktam a személyét, de mind más környezetet biztosítanak, ez pedig nagyon jó."

 

"Már azáltal rengeteget tanultam, hogy azonnal a csapatba kerültem, és az is csak hasznomra vált, hogy megsérültem, mert azáltal is tanultam, hogy milyen érzés az, amikor nem vagy a csapatban és vissza kell verekedned magad. Ezalatt a három hónap alatt szinte mindent megtapasztaltam. Ez segített abban, hogy felnõjek, és hogy remélhetõleg igazi férfivé váljak. A Unitednél a korombeli játékostársaimmal játszottam a tartalékok között. Az itteni helyzet segített abban, hogy hozzászokjak a különbözõ helyzetekhez."

 

"Elõször, amikor még fiatalabb koromban olyanokkal edzhettem együtt, mint Edwin van der Sar, az ember távolságtartó sztárnak érzi õket. De aztán amint többet edzetek együtt, barátokká váltok. Bármivel zavarhattam, kérdezhettem, õ mindig segített. Beszélgethettem vele. De ugyanez a helyzet Anders Lindegaarddal és David de Geaval is. Minél többet edzel együtt velük, annál megszokottabbá válik a dolog. De ugyanez igaz a mezõnyjátékosokra is természetesen. Ugyanez van mindenhol a kapusokkal, õk próbálnak mindenkivel összetartani."

 

Oliver Norwood eltiltása miatt nem állhatott a Vasasok rendelkezésére.

 

Ritchide De Laet nem volt részese a Norwich City káprázatos 4-2-es Newcastle elleni gyõzelmének, míg Robbie Brady eltiltása miatt nem lehetett ott a Hull City 1-0-s gyõzelmekor a Coventry City ellen, ahol az egykori Vörös Ördög, Corry Evans szerezte a gyõztes gólt.

 

 

Danny Drinkwatert sérülés miatt kellett lecserélni, amikor csapata, a Barnsley két gólos elõnyt elszórakozva 5-3-ra kikapott az Ipswich Towntól. A középpályás a 14. percben tizenegyest harcolt ki csapatának, amelyet Craig Davies értékesített, ám David Stockdale becsúszása után már nem tudta folytatni a mérkõzést.

 

Ryan Tunnicliffe a kispadról beállva segítette csapatát, a Peterborough-t egy félidõn keresztül az értékes Leicester City elleni 1-1-es döntetlen kiharcolásában.

 

Joshua King a keretbe sem lett nevezve a Borussia Mönchengladbach Augsburg elleni meglepetésveresége során. 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!