McGregor is a célkeresztben?

A Rangers játékosa, Steven Naismith csodálkozik, hogy csapatának kapusa nem keltette fel több klub figyelmét.


Steven Naismith meglepve tapasztalta, hogy a Manchester United érdeklõdésén kívül más klubok nem vetették ki hálójukat a Rangers kapusára, Allan McGregorra.

A Vörös Ördögök játékosmegfigyelõje, Martin Ferguson - aki Sir Alex testvére - a spanyolok elleni mérkõzést tekintette meg a Hampden Parkban, ahol figyelemmel kísérte a skót válogatott kapusának produkcióját.

Naismith szerint a 28 esztendõs hálóõr csúcsformában van és közelrõl tapasztalhatja, hogy az utóbbi hónapokban fantasztikus védéseivel mindent megtesz McGregor a csapata sikeréért.

A United egy 5 millió fontos ajánlattal állt elõ a skót kapusért cserébe, azonban még rengeteg kérdõjel van a veterán Edwin Van der Sar visszavonulásáról, aki lehet még a következõ szezonban is játszani fog.

McGregor Craig Gordont tudta kiszorítani a válogatottból és lett immár a skótok elsõ számú kapuvédõje. Emiatt is meglepõ Naismith számára, hogy több Premier League klub nem érdeklõdött a játékos iránt.

"Allan a legjobb formában van most." - mondta Naismith. "Meglep, hogy más klubok nem próbálják megvásárolni õt a Rangerstõl."

"Mindig fantasztikus volt számunkra, amióta én a klubnál vagyok. Pár évvel ezelõtti UEFA kupa döntõs menetelésünknél is hatalmas védésekkel mentett meg bennünket nem egy alkalommal. Néhány védése Prágában félelmetes volt, a spanyolok ellen is nagyon jól játszott."

"Voltak problémái Allannek a pályán kívül, de tanult belõlük. Jelenleg már Skócia elsõ számú hálóõre, mivel most õ áll a szintén fantasztikus képességû Craig Gordon elõtt."

"Craig tudja, a legjobbjára lesz szüksége ahhoz, hogy visszakerüljön a csapatba."

"Ha megnézzük, az Arsenalnak kapusra van szüksége, hihetetlen, hogy mégsem próbálták megszerezni õt. De nem panaszkodom, mert minél tovább marad nálunk, annál jobb nekünk."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!