Valencia ügynöke cáfolt

A Manchester United szélsõje nem hagyja el klubját januárban a Juventus kedvéért.


Az equadori válogatott Antonio Valencia 2009-ben csatlakozott a manchesteri csapathoz a Wigan Athletic gárdájától, idén augusztusban pedig új, négy éves szerzõdéssel jutalmazták õt a bajnoknál tett szolgálataiért.

Azonban a 26 éves játékos csak háromszor volt kezdõ ebben a szezonban részben annak következtében, hogy a nyáron Ashley Young személyében új szélsõ érkezett az Old Traffordra, növelve ezzel a versenyhelyzetet a poszton.

Több lap hírbe is hozta õt a Juventusszal, mely klub Milos Krasicot adná cserébe a Vörös Ördögöknek, de Valencia ügynöke, Diego Herrera Larrea nem vár téli átigazolást.

 


"Tudatában vagyok azon pletykáknak, hogy a Juventus érdeklõdik, de részemrõl nincs semmi konkrétum" - mondta az ügynök a calciomercato.comnak.

"A múltban néhány olasz klub érdeklõdött a játékosért, de nem a közelmúltban."

"Nem hiszem, hogy a Juve beszélt a Manchester Uniteddel, mert engem nem informáltak errõl, bár ettõl még nem lehet kizárni ezt a lehetõséget."

"Azonban azt látom, nagyon nehéz lenne elérni, hogy elhagyja a Unitedet elsõsorban azért, mert nem olyan rég írta alé új, négy éves szerzõdését, valamint mert a családjával nagyon imád Manchesterben élni."

"De a labdarúgásban soha nem szabad azt mondani, hogy soha."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!