Hill Drinkwatert akarja

A Barnsley menedzsere, Keith Hill reméli, sikerül megállapodniuk a Manchester Uniteddel Danny Drinkwater kölcsönszerzõdésének meghosszabbításáról.


A fiatal középpályás jelenlegi szerzpdése január 2-án jár le és mivel a szombati, Ipswich Town elleni 5-3-as vereség elsõ félidejében comb sérülést szenvedett, többet nem is léphet pályára jelenlegi munkaadójánál, hiszen négy hetes kihagyás vár rá.

Danny tizenhat alkalommal lépett pályára a Barnsley színeiben, melynek fõnöke csalódott, amiért elvesztette a játékost, de azt tervezi, hogy a középpályás megtartásáról tárgyal a Vörös Ördögökkel.

"Danny 3-4 hetet hagyhat ki" - mondta Hill a Sheffield Starnak. "Visszatért a Manchester Unitedhez, hogy egy MRI vizsgálattal megállapítsák, milyen komoly a sérülés."

 


"Reméljük rendben lesz, de addig nem tudunk többet, amíg el nem végzik a vizsgálatot. Reménykedünk, de soha nem lehet tudni."

"Danny sérülése nagy csapás számunkra, mert kiváló volt ebben a szezonban, de a sérülése más játékosoknak ad lehetõséget. Danny maradni és játszani akar, de nem a mi játékosunk, szóval a Uniteddel szorosan azon dolgozunk, mit tudunk tenni ez ügyben."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!