Norwood a Championshipben folytatná

A Manchester United tehetsége, Oliver Norwood elismerte, januárban egy Championship klubhoz menne kölcsön azért, hogy tovább fejlõdhessen.


A tehetséges középpályás a szezon elején került kölcsönben a Scunthorpe együtteséhez, mert Sir Alex Ferguson remélte, így némi tapasztalatra tesz szert, mielõtt az elsõ csapatba tenné õt.

Norwood kölcsönszerzõdése januárban lejár és úgy tûnik számos Championship klub szívesen megszerezné az északír válogatott játékost az új évben.

A 20 éves játékos elmondta, Ferguson nyáron azt szerette volna, hogy egy Championship klubhoz menjen kölcsönbe, de a Scunthorpe menedzsere, Alan Knill rábeszélte, hogy a League One csapathoz csatlakozzon.

 


"Mielõtt a Scunthorpe-hoz kerültem, a Fõnök félrehívott és azt mondta, egy másodosztályú klubhoz menjek, de jött Alan Knill, aki garantálta a játéklehetõséget" - mondta Norwood a skysports.comnak.

"Kedveli Alan Knillt, kedveli azt a futballt, amit Knill a csapatával játszik és azt hiszem jót tett nekem, hogy ide jöttem."

"Megtanultam a játék csúnya oldalát is. Megtanultam becsúszni, megnyerni a fejpárbajokat, megállítani az ellenfélt játékát és hálás vagyok Alan Knillnek, amiért lehetõséget adott arra, hogy bizonyíthassak embereknek, képes vagyok ezen a szinten és ennél magasabb szinten is játszani."

"Az idõm januárban lejár a Scunthorpe-nál, beszéltem Warren Joyce-szal januárról, aki azt mondta ne nézzek annyira elõre, csak tegyem a dolgom és hagyjam az aggódást másokra ez ügyben."

"Reményeim szerint néhány Championship klub meg akar szerezni engem, de még messze van a január."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!