Kölcsönlesen: Ryant dicsérték

Ryan Tunnicliffe végig a pályán volt a Peterborough csapatában a Coventry ellen nehezen kicsikart 1-0-ás gyõzelem során.


Tunnicliffet - akit Sir Alex Ferguson az elõzõ héten a középpályán késõbbi lehetõségként nevezett meg - dicsérte a Peterborough Evening Telegraph, hszen megbízható teljesítményt nyújtott Grant McCann helyén, aki térdszalag sérülése miatt körülbelül 10 hétre kidõlt.

Robbie Brady csereként lépett pályára a Hull Cityben. A Tigrisek 2-0 arányban gyõzték le a Millwall együttesét. A City menedzsere, Nick Barmby elmondta, tárgyalásokat folytat annak érdekében, hogy Brady kölcsön szerzõdését kiterjessze hosszabb idõre.

Brady három meccses eltiltásából tért vissza, õ is és Oliver Norwood is a közelmúltban kaptak három mérkõzésre szóló tilelmat piros lapjuk miatt.

 


"Mindkét kiállítás elég durva ítélet volt, de az ilyen dolgok újabb leckét jelentenek számukra, amibõl tanulhatnak kölcsön szerzõdésük alatt" - mondta Warren Joyce, a tartalékok fõnöke a Manutd.comnak. "Ilyen dolgok megtörténhetnek."

"A csapaton kívül találod magad három meccses eltiltás miatt és innen nem könnyû visszajutni a csapatba. Úgyhogy ez egy újabb lecke, amit megtanulnak."

Így tehát Norwood nem volt a Scunthorpe csapatában, mely gól nélküli döntetlent ért el az Exeter otthonában Sam Johnstonnal a kapuban, aki újabb meccsen nem kapott gólt. Pedig kétszer is nagyot kellett védenie.

Danny Drinkwater továbbra is sérült, így nem szerepelt a Barnsleyban, míg Scott Wootton térd problémáiból lábadozva két tartalék bajnokin szerepelt a Unitedben, de célja, hogy a Peterboroughnál folytassa kölcsön szerzõdését. Ritchie De Laet (Norwich) és Joshua King (Borussia Monchengladbach) sem szerepeltek csapatukban.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!