Tárgyalásokat folytatott a United Gaitanról

A Benfica mostanában igen sokra taksált támadója, Nicolas Gaitan ügynöke azt állítja, hogy a Manchester United informális tárgyalást folytatott vele ügyfele lehetséges leigazolásáról.


Az argentin középpályás elsõ számú célpontá nõtte ki magát a Vörös Ördögöknél, akik még mindig egy kreatív játékost keresnek középpályáukra. 

 

Pedig a nyáron úgy tûnt, hogy végül Wesley Sneijder veszi át a visszavonuló Paul Scholes örökét, ám a holland középpályás esetében végül semmilyen hivatalos megkeresés nem történt.

 

Helyette inkább újabb kiszemeltje van a Vörös Ördögöknek, aki nem más, mint az argentin Gaitan, akit testközelbõl figyelhettek ebben a szezonban két alkalommal is, amint nem okozott túl sok kellemes pillanatot védelmük tagjainak.

 

A 23 éves játékos ugyanis nagy szerepet vállalt abban, hogy a Benfica otthon és idegenben is döntetlent tudott elérni a tavalyi Bajnokok Ligája döntõs ellen, amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy tavasszal már csak az Európa-ligában folytathatják európai kupaszereplésüket.

 

Úgy tudni, hogy Sir Alex Fergusont lenyûgözték a játékostól látottak, és olyan információk láttak napvilágot, hogy ennek megfelelõen már meg is kezdõdött a párbeszéd a Manchester United és a portugál sztárklub között.

 

 

"Nem érkezett számomra még semmilyen megkeresés a United részérõl, de már volt párbeszéd a két klub között" - kezdte Gaitan ügynöke, Jose Irribaran, az Antena-nak.

 

"Ha ezek a megbeszélések elõrehaladnak, akkor jön majd el az idõ, hogy bõvebben beszéljünk az ügyrõl."

 

"De Nico nagyon boldog a Benfiánál, és nagyon várja, hogy egy sikeres szezont zárhasson a csapattal."

 

Míg tehát úgy tûnik, hogy Irribaran részérõl némi megerõsítést nyerhettek a korábbi pletykák, addig a Benfica szûkszavú Gaitan jövõjét illetõen.

 

"A klub nem válaszol semmilyen, a sajtóban megjelent hírre" - mondta a skysports.com-nak a klub szóvivõje.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!