Harc Xherdan Shaqiriért

Sir Alex is beszállt a Xherdan Shaqiriért folytatott csatába.


Az FC Basel középpályását a United nagy riválisa a Liverpool is szeretné megszerezni. Az új Messiként emlegetett, albán származású, ballábas svájci válogatott tehetségre a Bajnokok Ligája mérkõzésen figyelt fel a skót tréner.A 20 éves svájci futballista kiváló teljesítményt mutatott a találkozón.

 

Ferguson még  januárban szeretné elhozni a Basel játékosát, akit a hírek szerint 10 millió fontért szerezhetne meg.

 

 
Shaqiri egy rendkívül tehetséges, kreatív középpályás játékos, akiért az  Anfield stratégiai igazgatója, Damien Comolli is komoly érdeklõdést mutat.
 
Bár a napokban több sajtóhír is kapcsolatba hozta  Nicolas Gaitant és Christian  Eriksent a Uniteddel, egyik játékostól sem hajlandó megválni a tél folyamán jelenlegi klubja. Így nem kizárt, hogy a Basel fiatal tehetsége fog januárban az Old Traffordra érkezni.
 
Ferguson kijelentette, hogy nem fog pánikszerû vásárlásba kezdeni, viszont  elismerte hogy érdeklõdik több játékos iránt is.
 
"Nyilvánvaló,  hogy nyitott szemmel járunk és nyomon követjük a potenciális játékosokat. Igaz, hogy Eriksen illene a Manchester United transzfer politikájába, de hivatalos lépéseket még nem tettünk vele kapcsolatban" - mondta Rene Meulensteen, a United segédedzõje a dán fiatalról 
 
"Christian nagyon tehetséges játékos, nagy az érdeklõdés iránta, de jelenleg nem kíván klubot változtatni" - jelentette ki Martin Schoots, Eriksen ügynöke.
 
 
 


dailystar.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!