Biglia is kiszemelt?

Lucas Biglia ügynöke szerint a Manchester United és az Arsenal is érdeklõdik a játékos iránt, ám az ügynök figyelmeztetett minden potenciális kérõt, Biglia nem feltétlen akar távozni, a klub pedig minimum 8 millió eurót kér érte.


A 25 éves hírneve virágzott az utóbbi szezonok során és nemrég az argentin válogatottba is betört klubcsapatánál mutatott teljesítménye miatt. Formája nem maradt észrevétlen és a játékos ügynöke, Enzo Montepaone a hónap elején felfedte, hogy az Arsenal érdeklõdik Lucasért.

Montepaone most azonban azt is megemlítette, hogy a játékos leigazolásában az Ágyúsok riválisa lehet az angol bajnok Manchester United, valamint az olasz Fiorentina is.

Egy ilyen szerzõdés Biglia fizetésén nagyot lendítene, de a játékos jelenlegi szerzõdése még három és fél évre az Anderlechthez köti és boldog azzal, ahogy fejlõdik pályafutása.

 


"Fiorentina, Arsenal és Manchester United? Ezen csapatok érdeklõdése valós" - mondta az ügynök a Het Nieuwsbladnak.

"Könnyedén kereshetne dupla annyit, mint most az Anderlechtnél, de az elsõdleges szándéka, hogy javuljon és egy olyan klubot akar, ahol ezt megteheti."

"Lucas 2015-ig szerzõdést kötött az Anderlechttel és ha a klub nem kívánja eladni, továbbra is ott játszik majd. Milyen ajánlatot fogadna el a klub? Minimum 8 millió eurós összeget."

"Február 1-ig még van idõ."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!