Giggs: Készen állunk

Ryan Giggs úgy érzi, a United tökéletesen készen áll az újabb bajnoki cím elnyerésére.


A Manchester United kiváló teljesítményének köszönhetõen a Premier League utóbbi mérkõzésein, sikeresen behozta hátrányát a városi rivális Cityvel szemben. Bár a  Vörös Ördögök csapata jelenleg is súlyos sérülési válsággal küzd, Ryan Giggs állítja, a  United bõséges kerete meg fog birkózni ezzel a problémával és a csapat ugyanolyan koncentrációval tud összpontosítani az elõttük álló mérkõzésekre.
 
"Az a tapasztalatom, hogy a United a szezon második felében mindig erõsebb. Ilyenkor az edzõ, az edzõi stáb és a játékosok sokkal nagyobb erõbedobással dolgoznak. Amikor ez az összefogás találkozik a United legendás sikeréhségével, hatalmas erõt ad a csapatnak" - mondta Ryan ManUtd.com-nak adott interjújában.
 
"Mindannyian a nagy játékra várunk. Ahogy haladunk a szezonvég felé, a tét egyre nagyobb és ez egyre jobban doppingol mindenkit."
 
"Én személy szerint ilyenkor mindig izgatottan várom a következõ meccset. Szeretnék mindegyik találkozónak a részese lenni, mindent beleadni, hogy a csapat egyre közelebb kerüljön a következõ bajnoki címhez. Ez az életem értelme, ezért lettem futballista."
 
 
A United váratlan kiesése a Bajnokok Ligájából és a Ligakupáért való küzdelembõl, nyilvánvaló csalódást jelentett a játékosoknak, de Giggs szerint jó úton jár a csapat a  bajnoki cím megvédéséhez, ami mindenképp kárpótolni fogja a játékosokat, és remélhetõleg a szurkolókat is.
 
"Nyilván a City is bele ad mindent, de csak nézz majd meg bennünket, mire leszünk képesek a szezon második felében, addigra remélhetõleg visszatérnek a sérült játékosok is és óriási erõbedobással fogunk harcolni az elkövetkezendõ mérkõzéseken."
 
A szezon nagyon kellemetlen kudarcok sorozatával indult a manchesteri csapat számára, a Citytõl elszenvedett vereség után igen súlyos kritikák fogalmazódtak meg a Vörös Ördögökkel szemben. Giggs viszont elmondta, a United jelenleg remek formában van. Kudarcok mindenkit érhetnek, de ettõl nem áll meg az élet sehol, de fõleg nem az Old Traffordon.
 
"Természetesen jogos a kritika, ha nem vagy az élen biztos, hogy valamit nem jól csinálsz. De ezzel együtt kell tudni élni, nem kell megsértõdni vagy siránkozni. A kritikát csak úgy tudod elhallgattatni, ha jól játszol - és mi most ezt tesszük."
 
"Ért már kudarc bennünket az évek során, de ha ezekbõl tanulunk, az nagy segítség lehet a karrierünk késõbbi állomásain."
 

"Ha rossz passzban vagyok és elrontok valamit vagy kihagyok egy helyzetet, mindig az az elsõ gondolatom, hogyan tudom majd kijavítani ezt a hibát. Biztos vagyok benne, hogy ez a gondolat ott van most mindannyiunk fejében és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy kiköszörüljük ezt a csorbát." 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!