Berbatov a Unitednél tervez

Dimitar Berbatov elárulta, nem tervezi, hogy elhagyja a Vörös Ördögöket és boldog az Old Traffordon.


A United menedzsere, Sir Alex Ferguson a hét folyamán már megerõsítette, hogy élni kívánnak a bolgár támadó szerzõdésében lefektetett opcióval és meg kívánják hosszabbítani a tavalyi gólkirály kontraktusát.

A 30 éves játékos jövõjérõl több pletyka is napvilágot látott azok után, hogy az idei szezon során csupán kétszer volt kezdõ bajnoki találkozón.

"Mindig vannak pletykák a jövõmrõl és egyes klubok érdeklõdnek irántam" - kezdte Berbatov a The Sun-nak adott interjújában.

"De tavaly nyáron a Unitednél azt mondták, szükségük van rám - és nekem ennyi elég."

"Profiként mindig játszani akarok, így minden esélyt ki kell használnom, hogy senki ne vonja kétségbe a munkámat."

 


"A legrosszabb pillanat az, amikor megtudom a kezdõ 11-et és nem vagyok benne. Az edzéseken mindig egyértelmû céljom van, esélyt teremteni, hogy a csapatba kerüljek."

"Természetesen mindig játszani szeretnék, de ez bonyolult dolog különösen így, hogy a Unitednek ilyen jó támadó részlege van. De ha a padon ülök, tele vagyok feszültséggel, mert bármikor megérkezhet az esély számomra. Soha nem vagyok nyugodt."

"Azt hiszem, ebben a szezonban is elvégeztem a kötelességem azzal, hogy az aktuálisan pályán töltött idõm alatt hat gólt szereztem eddig. De számomra a kihívást a játék jelenti, hogy gólokat szerezzek és segítsek trófeákat nyerni."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!