Berba: Nem fog zavarba hozni minket a közönség

Nem fogja megfélemlíteni a Manchester Unitedet a mindig érdes hangú Newcastle-szurkolóktól hangos atmoszféra a ma esti Premier League bajnokin a Sports Direct Arenaban, állítja Dimitar Berbatov.


A bolgát támadó, aki a Vörös Ördögök elmúlt három bajnokiján hat gólt szerzett, a MUTV-nek elárulta, hogy bár mindig élvezetes a Szarkák hangos katlanjában játszani, a hazai szurkolótábor hatása nem fog érzõdni a ma esti találkozó eredményén.

 

"Rendben, egy picit szenvedélyesebbek errefelé, és egy picit hangosabbak is itt, de nem hiszem, hogy ez túlzottan nagy hatással lenne ránk" - kezdte.

 

"Profi játékosok vagyunk, és mi minden mérkõzésen hasonlót tapasztalunk. Ugyanúgy állunk hozzá ehhez a találkozóhoz, mint bármelyik másikhoz."

 

 

A Newcastle hihetetlen szezonrajtját követõen mintha zátonyra futott volna az elmúlt hetekben, ennek ellenére az észak-kelet angliai klub a mai összecsapást a hatodik helyrõl várhatja. Alan Pardew legénysége még a dobogót jelentõ harmadik helyen is tanyázott november hónapban - amely egyébként egyáltalán nem érte meglepetésként Berbatovot.

 

"Szerintem a Newcastlenek igazán jó csapata és jó játékosai vannak" - tette hozzá az egykori Tottenham-csatár.

 

"Nem hiszem, hogy bárkinek is meg kellene lepõdnie a jelenlegi pozíciójukon. Ha a tabella elején állsz, akkor azt minden további nélkül meg is érdemled." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!