Mills: Rooney naív

Danny Mills szerint Wayne Rooney naív volt, amikor meghazudtolta Sir Alex Ferguson szavait bokasérülésével kapcsolatban.


A Manchester United menedzsere kihagyta a Valencia és a Sunderland ellen pályára lépõ csapatából az angol válogatott csatárát, bokasérülését megjelölve a pihentetés okaként.

 

Azonban jött a keddi Eb-selejtezõ mérkõzés, ahol Anglia színeiben pályára lépett az egykori Everton csatár is Montenegro ellen, majd a mérkõzést követõ interjúban szembe ment menedzsere korábbi szavaival, és tagadta, hogy korábban lett volna bármilyen sérülése.

 

Ferguson a tegnap megjelnt hírek óta ma már cáfolta Rooney nyilatkozatát, azonban az egykori angol válogatott bekk, Danny Mills szerint Rooneynak nem szabadott volna azt mondania, amire tegnap aztán ráharapott az egész brit sajtó.

 

 

"Szerintem Wayne Rooneytól több, mint naívitás volt ez az egész" - mondta a Sky Sports News Radio-nak.

 

"Valószínûleg csak jó szándékok vezérelték, talán úgy gondolkozott, hogy nem akarja egy sérüléssel mentegetni magát rossz formája miatt."

 

"Azonban Sir Alex szerintem nagyon dühös most. Sir Alex megpróbálja a tõle várható legjobb módon megvédeni játékosait - mi mind tudjuk, hogy Rooneynak vannak problémái, nem csak a pályán mutatott formájával, de magánéletével is - és Ferguson nagy mestere annak, hogyan kell védelmébe venni a játékosokat. Ilyenkor egy láthatatlan burkot húz köréjük, így a feléjük irányuló minden rossztól megvédi õket."

 

"Rooneytól pedig az, hogy kitáltalt, egyértelmûen azt jelzi, mint ha azt mondta volna, 'Sajnálom, Sir Alex, valótlanságokat állítasz'. Azt hiszem, egy nagyon-nagyon érdekes fejezetébe lép az õ kapcsolatuk, amely csúcspontja vélhetõleg a ma reggel lehetett, de a következõ hetek sem lesznek majd izgalommentesek."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!