Diouf kölcsönben a Wiganhez kerülhet

A Manchester United csatára, Mame Biram Diouf állítása szerint meg van az esélye, hogy a Wiganhez, vagy más iránta érdeklõdõ klubok valamelyikéhez kerüljön kölcsönbe a szezon hátralévõ részére.


A 24 éves támadó szeretne állandó lehetõséget kapni az Old Traffordon, ám mindössze három alkalommal kapott szerepet ebben a szezonban a felnõttek között, azokat is mind a Ligakupában.

 

Valószínûsíthetõ, hogy a sorozatból való kieséssel Diouf jövõbeli lehetõségei eléggé korlátozottá válnak, miután a csatárposzton már így is hatalmas harc folyik a csapatba kerülésért Wayne Rooney, Javier Hernandez, Danny Welbeck, Dimitar Berbatov és a jelenleg sérüléssel bajlódó Michael Owen között.

 

Welbeck példája már bizonyította, hogy milyen pozitívumai lehetne egy kölcsönidõszaknak, miután tavaly pazar idényt zárt a Sunderland kölcsönjátékosaként, Diouf pedig abban reménykedik, hogy az angol csapattársa útját bejárva hasonló fog történni vele is, ha létrejön a Premier Leagueben jelenleg csak szenvedõ Wiganhez való eligazolása kölcsönbe.

 

 

"Ez egy lehetõség jelen pillanatban, amely nagyon jónak ígérkezik" - kezdte a szenegáli csatár, akit korábban a Manchester United már kölcsönadott elõzõ klubjához a Moldéhoz, és tavaly a Blackburn Rovershez is.

 

"Hétrõl-hétre játszani szeretnék, és lenyûgözni Sir Alex Fergusont."

 

"Ha erõsen tudnám befejezni ezt a szezont, akkor harcban lehetnék a csatársor egyik posztjáért, ahogy az Dannynek is sikerült a tavalyi szezonja után."

 

"A Wigan kulcsfontosságú lehet számomra. Jól sikerült a Blackburnben eltöltött idõszakom is, de most nagyon fontos, hogy a következõ kölcsönidõszakomban jól teljesítsek. Mellettük még más csapatok is érdeklõdnek irántam."

 

A Wigan menedzsere, Roberto Martinez egyébként érdeklõdött a Manchester United másik perifériára szorult csatára, Federico Macheda iránt is, ám az olasz játékos végül a Queens Park Rangershöz került a szezon végéig. 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!