Sneijder maradásra számít

Az Internazionale holland középpályása, Wesley Sneijder nem hiszi, hogy távozna a januári átigazolási idõszakban, de nem zárja ki ezt az eshetõséget sem.


A vb-ezüstérmes irányítót az egész nyár folyamán szinte csak a Manchester Uniteddel emlegették egy lapon, és úgy tûnik, hogy a Premier League címvédõjével kapcsolatban újra felmerült a neve.

 

A Vörös Ördögök háza táján egyértelmû, hogy hiány mutatkozik kreatív játékosból a középpályán, és mivel Michael Carrick nem igazán tudja betölteni az ûrt, Tom Cleverley pedig jelenleg sérüléssel bajlódik, így sokan Sneijder személyében látják a problémák ideális megoldását.

 

Nemrég olyan hírek kaptak szárnyra, hogy az Inter sportigazgatója, Marco Branca tárgyalásokat folytat a United vezetõségével a középpályás megszerzésének ügyében, miután a milánói klubnak szüksége lenne némi bevételre Carlos Tevez lehetséges leigazolásához.

 

Azonban egy neves holland szaklapban maga az érintett nyilatkozott úgy, hogy nem hiszi, hogy sor kerülne klubváltásra az elkövetkezendõ pár hétben.

 

 

"Ha százalékos arányban kellene kifejeznem, akkor szerintem 90%-ig biztos, hogy maradni fogok [legalább nyárig]" - kezdte Sneijder a Voetbal International-nak.

 

"Jelenleg nagyon élvezem az itt töltött idõmet, és ebben a pillanatban nincs is mi közül választanom."

 

"Nem mondom azt, hogy 100%-ig biztos vagyok a maradásomban, mert valami váratlan bármikor történhet."

 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!