Di Matteo: Együttérzek Owennel

Roberto Di Matteo az Old Trafford-i utazás elõtt együttérzõen beszélt Owen Hargreaves sérülése elleni harcáról.


A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson ma megerõsítette, hogy az utóbbi két évben sérült Owen Hargreaves nem fog kifutni a pályára szombaton a West Brom ellen annak ellenére, hogy egyes jelentések szerint felgyógyult sérülésébõl.

Az Albion fõnöke, Di Matteo egy nagyon komoly sérülést szenvedett 2001-ben a Chelsea egyik UEFA-kupa mérkõzésén, amikor lábát törte. 18 hónapos sikertelen rehabilitáció után, 31 évesen kénytelen volt befejezni pályafutását és bejelenteni visszavonulását.

A fiatal menedzser elmondta, nagyon nem szeretné, ha a 29 éves Hargreaves is ugyanazt az utat járná be.

"Õszintén remélem, hogy képes lesz újra futballozni." mondta Di Matteo. "Hosszú ideje sérült volt, de még mindig van remény arra, hogy képes legyen újra játszani."

"Senkinek nem szeretném látni a pályafutásának végét sérülés miatt, mert egy futballista karrierje alapból rövid."

Di Matteo - akinek utolsó Premie League mérkõzése a United elleni 3-3 volt - egy nagyon hosszú és összetett rehabilitáción ment át, ami miatt korán be is kellett fejeznie pályafutását.

"Ez egy hosszú sztori. A hármas törésem miatt rengeteg komplikáció merült fel. Ettõl kezdve elkezdõdött a rémálom."

"Minden reggel, mikor felébredek, eszembe jut a lábam és a sérülés, de ilyen az élet." - mondta a menedzser.

"Mindannyian szeretjük az angol bajnokság gyors tempóját, így fennáll a komoly sérülések veszélye, ez része a játéknak."

"De meg kell védenünk a játékosokat. Mindannyian szeretjük a jó szereléseket, de óvatosnak kell lennünk, mert az utóbbi idõben volt néhány csúnya sérülés, pedig senki nem szeretne látni játékosokat törött lábbal, vagy sérülés miatt pályafutásukat befejezni kénytelen futballistákat."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!