King iránt a Hull City érdeklõdik

A Hull City ideiglenes menedzsere, Nick Barmby megerõsítette érdeklõdését a Manchester United csatára, Joshua King iránt, akit a szezon második felére vennének kölcsön a Tigrisek.


Barmby csütörtökön lélegezhetett fel, amikor sikerült meghosszabbítaniuk a szintén a Manchester United kötelékéhez tartozó Robbie Brady kölcsönszerzõdését, de mellette még számos ifjú Vörös Ördögöt tartanak figyelemmel a KC Stadiumban, mint lehetséges kölcsönjátékosok.

 

Ilyen lehet például a sokoldalú támadó, Joshua King, aki egy sérülésekkel tizedelet kölcsönidõszakot zárt a Mönchengladbachnál azzal, hogy visszatért az Old Traffordra, azt követõen, hogy tavaly pedig a Preston North Endet erõsítette ideiglenesen.

 

A norvég támadó nagy eséllyel pályázik rá, hogy újra kölcsönadják, Barmby pedig egyelõre kivár, hogy meglássa, sikerül-e megegyezni King megszerzésérõl.

 

 

"Megvolt a lehetõségünk, és ha sikerül, akkor az nagyszerû lenne" - kezdte Barmby a Hull Daily Mailnek.

 

"Fenn áll a lehetõsége annak is, hogy más játékosokat keressünk, mert vannak tartalék nevek a tarsolyunkban, de Joshua Kinget már elég sok alkalommal láttam játszani."

 

"Nagyon kedvelem az õ játékát. Egy olyan olyan nagyszerû játékos, aki gyors, remek felépítésû, és számtalan poszton képes játszani."

 

"Õ egy nagyon izgalmas tehetség, de most várnunk kell, és majd meglátjuk, hogy mi lesz belõle." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!