El a kezekkel Giggstõl

A Daily Mirror állítása szerint a Walesi Labdarúgó Szövetség (FAW) azt szeretné, ha Gary Speed utódja Ryan Giggs lenne a walesi válogatott élen.


Sir Alex Ferguson határozottan elutasította az FAW törekvését. A Walesi Labdarúgó Szövetség abba is beleegyezne, ha a United legendája Ryan Giggs csak részmunkaidõben vállalná el a nemzeti tizenegy vezetését.
 
Sir Alex viszont határozottan kijelentette, hogy Giggs nem megy sehova. A skót menedzser azt szeretné, hogy Ryan kizárólag a Unitedben való karrierjére és a csapat elõtt álló mérkõzésekre koncentráljon.  Ferguson nem rég nyilatkozott arról, hogy meghosszabbítja a 38 éves játékos szerzõdését.
 
 
"Úgy gondolom, hogy Ryan még egy évig futballozhat. Semmi sem bizonyítja, hogy fizikai ereje, energiája, kitartása vagy sebessége csökkent volna az elmúlt években. Sõt ugyanolyan, ami  szinte hihetetlen." 
 
Az FAW vezetése ragaszkodna Ryan Giggshez, még olyan áron is, hogy csak részmunkaidõben vállalja el a walesi válogatott vezetését, viszont Sir Alex ezt határozottan ellenzi, ezért az FAW kénytelen lesz más jelölt után nézni.
 
 

"Egyértelmû volt, hogy Giggs lesz Gary utódja, de Sir Alex kijelentette, hogy erre semmi esély sincs. A köztes megoldást is elutasította." - idézte az FAW egyik bennfentesét a Daily Mirror. 


mirrorfootball.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!